Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η Κόρινθος πήρε ισοπαλία στον Ασπρόπυργο. Αν κέρδιζε θα έφτανε στον πόντο την κορυφή


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Ασπρόπυργος και Κόρινθος, με τους φιλοξενούμενους να ήθελαν τη νίκη αφού θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στον έναν βαθμό από την πρώτη θέση όπου βρίσκεται η Ρόδος. Στο ματς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, αφού υπήρξαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά καμία δεν μπόρεσε να το σημειώσει. Να σημειωθεί ότι στο 68' αποβλήθηκε ο Κριαράς των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Ακόμα η αρχόντισσα του αγώνα Αντωνίου που αρίστευσε απέβαλε στο 33' από τον πάγκο τον προπονητή της Κορίνθου Νίκο Κουρμπανά για διαμαρτυρία.Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κορίνθου δεν έδειξε και πολλά πράγματα και πέταξε τσάμπα δυο βαθμούς.
Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την Κόρινθο όταν ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Αράπογλου.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Σπίνουλας (82’ Σάββας), Τσούπρος, Καραπαναγιώτης, Κουβίδης, Άγγος, Κριαράς, Αλημπάς, Λύγκος (46’ Τουρνάς), Σεμερτζίδης (72’ Κουτσοδήμος), Λέντας.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Φραγκάκης, Παπαευθυμίου, Σπυρόπουλος, Φίλης, Νικολάου, Παππάς Σπ., Παυλίδης, Ζάρκος (80’ Αράπογλου), Μαντάς (75’ Μπιτσάκος), Καφαντάρης (90+3’ Παππάς Χρ.).