Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

H Δάφνη Ερυθρών «πέταξε έξω» το Κύπελλο Βοιωτίας τη Θήβα

Ο αποκλεισμός από τη Δάφνη Ερυθρών στο Κύπελλο Βοιωτίας άφησε ως μόνο στόχο για τη Θήβα αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου. Αλλωστε, η επιστροφή στη Γ’ Εθνική ήταν και παραμένει ο διακαής πόθος των ανθρώπων των «ροσονέρι», οι οποίοι φροντίζουν για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει του αγωνιστικού «Γολγοθά» που ακολουθεί, ώστε να υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα που θα διευκολύνουν την προσπάθεια (και τη «μάχη» με Αστέρα Μαγούλας και Ενωση Μιδέας) για κατάκτηση της 1ης θέσης.
Ο προπονητής της Θήβας, Δήμος Κάβουρας αναφερόμενος σε δηλώσεις του στον («πικρό» όπως τον χαρακτήρισε) αποκλεισμό από τη Δάφνη Ερυθρών τόνισε πως «σε ένα ακόμη ματς φάνηκε η επιθετική μας δυσλειτουργία, η οποία πάντως δεν έχει να κάνει με την ικανότητα των ποδοσφαιριστών». Οι «ροσονέρι» θα επιδιώξουν να δώσουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς αποκτήθηκε ο 24χρονος αμυντικός μέσος Γιάννης Ζυγογιάννης, τον οποίο θα ακολουθήσει και ένας επιθετικός που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στη γραμμή «κρούσης».Ο Ζυγογιάννης το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ Καλλονής, ωστόσο στους νησιώτες δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής (αγωνίστηκε σε έξι ματς στη Γ’ Εθνική) και έτσι η Θήβα που «καιροφυλακτούσε» εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες.
Πρόκειται για μία ουσιαστική μεταγραφή, καθώς ο ύψους 1,76 μ. αμυντικός μέσος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μετρώντας συνολικά 91 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2007 φορώντας τη φανέλα των Ανδρούτσου Γραβιάς, ΠΑΟΝΕ και Φωκικού.