Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αρχή και φινάλε...

... όχι όμως με σκοτάδι και φως, όπως λέει ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά με γκολ για τον Παναθηναϊκό, που σκόραρε στο 1ο και στο 93ο λεπτό. Οι «πράσινοι» μπήκαν με το δεξί στο 2011 και επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Skoda Ξάνθης, στα Πηγάδια , έπειτα από πέντε χαμένους βαθμούς στα προηγούμενα δυο ματς.
Ενα γκολ στο 35ο δευτερόλεπτο του Σισέ μετά από πάσα του Κατσουράνη, πιάνει στον ύπνο Κωστούλα και Λυμπερόπουλο και με λόμπα ανοίγει το σκορ και ένα  στις καθυστερήσεις  στο 93΄ του Χριστοδουλόπουλου μετά από σέντρα του Μπουμσόνγκ και κεφαλιά του Κατσουράνη, ήταν αρκετά για να αποδράσει ο ΠΑΟ από τα Πηγάδια της Ξάνθης με το τρίποντο και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.
Σκόντα Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μαρσελίνιο (63' Μπούγκα), Αντεφέμι (50' Βασιλακάκης), Κατόνγκο, Μπέρτος, Πόι (76' Αλτιπαρμακόβσκι), Σουάνης.
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Νίνης (82' Μαρίν ος), Γκοβού (66' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο (89' Λουίς Γκαρθία), Σισέ.