Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σούπερ κίνηση με Παντελή Κολλιάκο ο Παναργειακός

Μια μεταγραφή έκπληξη επιφύλασσε η διοίκηση του Παναργειακού για τον κόσμο της ομάδας. Οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη, έκλεισαν για τη νέα χρονιά τον Παντελή Κολλιάκο.
Ο πολύπειρος επιθετικός με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες παίζοντας σε ομάδες της Α Εθνικής Κατηγορίας (Ακράτητος και Εθνικός Αστέρας), στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, την Κόρινθο και τον Ηλυσιακό, ήταν φέτος στον Α. Ο. Λουτρακίου από τον οποίο και ξεκίνησε απ' όπου και αποχώρησε για να παίξει πλέον στον Παναργειακό.
Ο Κολλιάκος που αποτέλεσε και «σημαία» της Κορίνθου κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα Β Εθνικής, 2 Πρωταθλήματα Γ Εθνικής και 1 Πρωτάθλημα Δ Εθνικής, ενώ πολλές χρονιές αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματός που συμμετείχε. Έχει πετύχει περισσότερα από 250 γκολ σε Εθνικές Κατηγορίες
Εκτός από τον Κολλιάκο , ο Παναργειακός απέκτησε τον μέσο Αιμίλιο Ζώρα και τον υψηλόσωμο (1,85 μ.) 24χρονο αμυντικό στόπερ Γιώργο Πανάκη που προέρχεται από θητεία ετών στον Εορδαϊκό, με τον οποίο φέτος μέτρησε 15 συμμετοχές. Συνολικά στη Γ’ Εθνική το κοντέρ του έχει καταγράψει 122 συμμετοχές, όλες με την ομάδα της Πτολεμαΐδας.