Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η Α’ Κορινθίας στη σέντρα . Αναβλήθηκε το παιδικό πρωτάθλημα



Με την διεξαγωγή 6 αγώνων από τους 8 συνεχίζεται αυτή την ώρα , στα πλαίσια της της 11ης αγωνιστικής , το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας ως ακολούθως:

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ( Σοφικό)
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
Το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και το Ηρακλή Ξυλοκάστρου διεξάγεται αύριο στο γήπεδο Ξυλοκάστρου , ενώ ο σημερινός αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Λεχαίου και της Προοδευτικής Περιγιαλίου , στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου αναβάλλεται μετά από αίτημα του Ηρακλή Λεχαίου και συναίνεση της Προοδευτικής Περιγιαλίου , των δύο Σωματείων, εξαιτίας του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του Προέδρου του Ηρακλή , Δημητρίου Κριτσελά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 στο ίδιο γήπεδο. Επίσης για τον ίδιο λόγο και μετά από αίτημα του Ηρακλή αναβάλλεται ο αγώνας του παιδικου μεταξύ των Σωματείων Κόρινθος ΄06 και Ηρακλή Λεχαίου, που είχε ορισθεί για να τελεσθεί την 11.12.2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.30 στο γήπεδο του Συνοικισμού.
Τέλος η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας αποφάσισε τη ματαίωση όλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων του παιδικου πρωταθλήματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό μας και των πολικών θερμοκρασιών. Οι νέες ημερομηνίες των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν σύντομα.