Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ντέρμπι στη Ριζούπολη ο Απόλλων κόντρα στην Παναχαϊκή ! Η Κόρινθος στην Κρήτη.


Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν στη Ριζούπολη, με ένα ματς βγαλμένο από τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας με τον Απόλλωνα να υποδέχεται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 του Νοτίου ομίλο, την Παναχαϊκή!
Οι Πατρινοί που είναι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος , καίγονται για τη νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, θα παίξουν χωρίς τους Ντίνα και Ουρτάδο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό ενώ οι γηπεδούχοι του Νίκου Καρούλια θα παραταχθούν, όπως όλα δείχνουν, πλήρεις αφού οι Κωνσταντίνου και Λαζανάς φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό και με νίκη βάζουν και αυτοί γερές βάσεις για κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος!
Παράλληλα υπάρχει και η αναμέτρηση του Παναιγιαλείου με τον Βύζαντα Μεγάρων μέσα στο Αίγιο, με τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού να αναζητούν επειγόντως τρίποντο για να αλλάξουν την αρνητική κατάσταση μετά από την εκτός έδρας ήττα στον Ασπρόπυργο, θέλοντας να κρατηθούν ψηλά! Με αλλαγές πρόκειται να παραταχθεί ο Παναιγιάλειος, αφού σκέφτεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα του ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σπανός. Παράλληλα, δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Κοζανίδη και τον τραυματία Λιόση. Από την άλλη πλευρά οι "κιτρινόμαυροι" θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Ρούσο και παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τελευταία έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και παίρνουν τα θετικά αποτελέσματα.
Η Χερσόνησος των χιλίων προβλημάτων αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καλομοίρης Γ., Σωμαράκης, Μαραγκουδάκης καθώς και οι τραυματίες Γκιάτας, Καλομοίρης Χ. και Καλογέρης υποδέχεται την Κόρινθο όπου αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Δημητριάδη ο οποίος θα δοκιμασθεί την τελευταία στιγμή.Χωρίς τρεις παίκτες θα υποδεχτεί η Αγία Παρασκευή ,σε ενδιαφέρον παιχνίδι , τον φιλόδοξο ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας, αφού εκτός πλάνων του τεχνικού, Μίλτου Γκόφα, βρίσκονται οι τραυματίες Βατίστας, Τσιπλάκης, Μακρής. Όσον αφορά τους "ερυθρόλευκους" του τεχνικού Τάσου Τασιόπουλου θα παίξουν δίχως τους τραυματίες Βιδάλη, Γιουβανέλη, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Πλυθίδης.
Με το μέλλον αβέβαιο πρόκειται να παραταχθεί ο Κεραυνός Κερατέας κόντρα στον Πανηλειακό εκτός έδρας, ενώ η αποστολή θα βγει τη τελευταία στιγμή αφού αρκετοί παίκτες σκέφτονται το ενδεχόμενο της προσφυγής για να μείνουν ελεύθεροι και να διεκδικήσουν τα χρήματά τους και θεωρούνται αμφίβολοι για το ματς. Από την άλλη και ο Πανηλειακός θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Μπρη, Αργυρόπουλο ενώ αμφίβολος είναι ο Γεωργόπουλος.
Χωρίς τους Δουρούκη, Σαρακίνη θα παίξει ο Αίας Σαλαμίνας εντός έδρας απέναντι στον Ασπρόπυργο για το πρωτάθλημα, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Ραπτόπουλος η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Ο Ασπρόπυργος από την άλλη θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Τσούπρο, Αλημπά, Κριαρά και τους τραυματίες Καλογρίδη, Λύγκο και Νταφόπουλο.
Αμφίβολοι θεωρούνται οι Ρούκας και Μαυρομάτης του Πλατανιά για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο επίσης τραυματίας Τσαρτσίδης. Από την άλλη ο Αντώνης Πριόνας του Ηρακλή Ψαχνών δεν υπολογίζει μόνο τον ανέτοιμο Γούναρη αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του.
Τέλος η πρωτοπόρος Ρόδος χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα, φιλοξενεί τα Χανιά που θα παραταχθούν χωρίς τον Μπουρμπάκη σε ένα παιχνίδι που θα γίνει τη Δευτέρα και αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Το πρόγραμμα

Κυριακή 12/12/2010 (15:00
)

Αγία Παρασκευή – ΠΑΟ Ρουφ
Πανηλειακός – Κεραυνός Κερατέας
Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή
Παναιγιάλειος – Βύζας Μεγάρων
Χερσόνησος – Κόρινθος
Αίας Σαλαμίνας – Ασπρόπυργος
Πλατανίας – Ηρακλής Ψαχνών

Δευτέρα 13/12/2010 (15:00)
Ρόδος – Χανιά