Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


 «Η γνώση μας στα αυτοδιοικητικά, μας καθιστά έτοιμους να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά καθεμιά από τις αλλαγές που φέρνει ο Καλικράτης. Υπάρχει η σιγουριά ότι η συνεργασία της Περιφέρειας με όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων στην  Πελοπόννησο θα είναι άριστη, μέσα από την κατάλληλη υποδομή για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας».
Αυτά δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Τετάρτης 6/10 με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Παναγιώτη Παπαδόπουλο. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη. Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης επισκέφτηκαν τις κλινικές του Νοσοκομείου, όπου συνομίλησαν με πολλά από τα μέλη του συλλόγου των εργαζομένων. 
Λίγο πριν, οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Δημόσια Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ), όπου και συνομίλησαν με τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τα πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν στη σωστή αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο ενός σχεδίου ανάπτυξης για την Πελοπόννησο.
Επόμενος σταθμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, ήταν το Δημαρχείο της Τρίπολης, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Κοτσιάνη και συζήτησαν για τις εξελίξεις στα θέματα της πόλης αλλά για το πως Δήμος και Περιφέρεια μπορούν να αποδώσουν σε ένα σωστό πλαίσιο συνεργασίας, ούτως ώστε να σημειωθεί πρόοδος στο μείζον ζήτημα των Υποδομών. 
Αμέσως μετά, οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης επισκέφθηκαν το Νομαρχιακό Μέγαρο Αρκαδίας και συναντήθηκαν με το νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο όπου τέθηκαν ζητήματα έργων και υποδομών του νομού.
Το απόγευμα, στις 6.30, ο Δ. Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη, παρίσταται στην ολομέλεια της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αρκαδίας στα γραφεία της Επιτροπής, παρουσία του υπεύθυνου στον Τομέα Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του κόμματος, βουλευτή Λάρισας, Χρήστου Ζώη. 
Την Πέμπτη 7/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης θα επισκεφθούν στις 10 π.μ. το Άστρος Κυνουρίας και στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Αμέσως μετά, θα επισκεφθούν τα καταστήματα της πόλης.
Το απόγευμα, ο Δ. Δράκος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στην Κόρινθο και το Άργος. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 6 μ.μ. συνάντηση με τον Νομάρχη Κορινθίας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ταγαρά, στις 6.30 μ.μ. επίσκεψη στην αγορά της πόλης, στις 8 μ.μ. επίσκεψη στο Επιμελητήριο του Άργους και στις 8.45 μ.μ. επίσκεψη στην αγορά της πόλης.