Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ:«Ο Δ. ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

«Ο κ. Δράκος δεν είναι μία επιλογή που έρχεται απλά από τη Μεσσηνία. Είναι μία επιλογή που έρχεται από την ηγεσία της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Είναι ο επικεφαλής εκπρόσωπος των νομαρχών σε όλες τις συζητήσεις θεσμικού επιπέδου των Νομαρχιών με το κεντρικό πολιτικό σύστημα. Δεν γνωρίζει απλώς τα πράγματα, τα έχει δημιουργήσει και η Πελοπόννησος είναι ευτυχής για την υποψηφιότητά του».
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου, την οποία χαρακτήρισε ως «την καλύτερη» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας την Τετάρτη 6/19, ο Χρήστος Ζώης, ο οποίος πέρα από βουλευτής Λάρισας, υπεύθυνου Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, είναι και ο σύνδεσμος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις εκλογές στην Πελοπόννησο. Ολομέλεια, στην οποία παρακάθησε και ο ίδιος ο Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη.
Ο βουλευτής Λάρισας αναφέρθηκε και στο έργο που έχει κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ως Πρόεδρος της ΕΝΑΕ τονίζοντας ότι με τη δική του κυρίως συμβολή αντιμετωπίστηκαν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, πετυχαίνοντας τετραπλάσιους πόρους, από το 2004. «Γι’ αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, πιστεύουμε ότι ο Δ. Δράκος είναι ένας άνθρωπος που συγκαταλέγεται μεταξύ των πατέρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όπως όλα δείχνουν όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου» σημείωσε ο Χρ. Ζώης.
Όσο για την περιοδεία που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην Πελοπόννησο και τον αγώνα που καταβάλλει το κόμμα, ο βουλευτής ανέφερε ότι «θα είναι νικηφόρος και θα αφήσει πίσω του όχι απλώς Περιφερειάρχη τον κ. Δράκο με το επιτελείο που τον βοηθά, αλλά τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αντιμετώπισει η Πελοπόννησος τις νέες προθέσεις».