Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Δήμαρχος Σολυγείας υποψήφιος Αθανάσιος Τούσουλης Περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος" του Δημήτρη Δράκου


Ένας ακόμη αυτοδιοικητικός της Κορινθίας θα είναι  υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος" του Δημήτρη Δράκου και του Νίκου Ταγαρά. Πρόκειται για τον Δήμαρχο Σολυγείας Αθανάσιο Τούσουλη, Η είσοδος του Δημάρχου Σολυγείας  , στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο . "Δυνατή Πελοπόννησος"  το ενισχύει σε μεγάλο βαθμό καθώς έχει γνώση και αποδεδειγμένα έχει επιτελέσει μεγάλο έργο στο Δήμο του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Τούσουλης μεταξύ άλλων αναφέρει:

. "
Έχοντας λοιπόν υπηρετήσει τον τόπο μας από τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και έχοντας αποκτήσει μια πολύ σημαντική εμπειρία από την πορεία αυτή, εκτιμώ ότι είναι ώριμες οι συνθήκες να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών όλου του Νομού Κορινθίας για το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σας λέω ξεκάθαρα ότι η κάθοδος μου στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», και η στράτευση μου δίπλα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δράκο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ταγαρά είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή.

Μια επιλογή που βασίζεται και έχει κοινή συνισταμένη το έργο που έχουμε παρουσιάσει όλοι μας, την γνώση που έχουμε αποκτήσει από την δράση μας, και το όραμά μας για μια περιφέρεια και μια τοπική κοινωνία αλληλεγγύης, ελπίδας και αγάπης για τον συνάνθρωπο μας.


Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ."