Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» γιά Τατούλη


 
Όταν ο κ. Τατούλης παρουσίασε αυτό που ονομάζει πρόγραμμα του, και όραμα του, καταθέσαμε πρώτοι έγκαιρα και έντιμα τις δεσμεύσεις μας για μιά Δυνατή Πελοπόννησο, και ρωτήσαμε τον ίδιο τι έχει να μας πει:

- Για το Μνημόνιο και την υποστήριξη του στο ΔΝΤ.

- Για την ανυπαρξία κυβερνητικού προγράμματος για την Πελοπόννησο.

- Για την απουσία της Πελοποννήσου στις αναπτυξιακές ανακοινώσεις Ρέππα.

- Για τις προτεινόμενες καταργήσεις Νοσοκομείων στην Πελοπόννησο.

- Για τη σχεδιαζόμενη κατάργηση Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

- Για τη δραστική μείωση των συντάξεων και των μισθών, για την ανεργία, για το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για το στραγγαλισμό της Ανάπτυξης, για το ψαλίδισμα των ελάχιστων πόρων του Καλλικράτη από το ΔΝΤ.
Μέχρι σήμερα, δέκα ημέρες μετά, όχι μόνο δεν λάβαμε καμιά απάντηση, αλλά βλέπουμε τον ίδιο να μας επιτίθεται, και τους αντιπεριφερειάρχες και υποψηφίους του συνδυασμού του, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζουν σε μια άλλη χώρα, σε μιά εικονική πραγματικότητα, όπου η εφαρμογή του Καλλικράτη θα μετατρέψει την χώρα μας και την Πελοπόννησο σε παράδεισο, προσπαθώντας να περιορίσουν το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μας, μόνο στην εφαρμογή του Καλλικράτη.
Επειδή τόσο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημ. Δράκος, όσο και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μας πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια αναβάθμισης του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης για πολλά χρόνια, τους δηλώνουμε ότι πρώτοι εμείς μιλήσαμε για την εφαρμογή του Καλλικράτη, την αξιοποίηση όσων θετικών στοιχείων περιλαμβάνει και τη θεραπεία των αρνητικών.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα αυτολογοκριθούμε και θα περιορίσουμε τις απόψεις μας επειδή κάτι τέτοιο βολεύει το ευκαιριακό μόρφωμα των ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων και όλων όσων αποζητούν από δαιδαλώδεις προσωπικές διαδρομές, ευκαιρίες ανέλιξης, παραποιώντας την αλήθεια και αγνοώντας το σημερινό περιβάλλον αλλά και τις ευθύνες τους.
Εμείς μιλάμε και εργαζόμαστε για Δυνατή Πελοπόννησο σε μιά Αναγεννημένη Ελλάδα, για το Αύριο του τόπου μας, που όλοι μαζί καλούμαστε να χτίσουμε, για το χειροπιαστό όραμα Ελπίδας και Ανάπτυξης.
Αυτοί ας συνεχίσουν να προσπαθούν να χτίσουν το πολιτικό τους μέλλον και τις καριέρες τους, αγνοώντας την πραγματικότητα την αλήθεια και το Τόπο μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ