Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο Καφαντάρης επέστρεψε στην Κόρινθο


Φιλικό με Θρασύβουλο το Σάββατο



Επέστρεψε μετά από ενός έτους «περιπλάνηση» σε Ρόδο και Βύζαντα , στην «Μπάρτσα» , ο 25χρονος Ξυλοκαστρίτης φορ Μιχάλης Καφαντάρης . Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΠ Κόρινθος ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους..
Η ομάδα θα ενισχυθεί με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (ένας αμυντικός και ένας μέσος).Με εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας αποφασίστηκε να δοθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές Σ. Τσουμπας, Β. Πετρόπουλος, Δ. Κατσαρός και οι ποδοσφαιριστές Δ. Ντζιμάνης και ο Δ. Δούκας έμειναν ελεύθεροι.
Να μην υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της ομάδας για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του αγώνα με την Παναχαϊκή γιατί βρισκόμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και η ομάδα έχει περιθώρια να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου και με συνεχή προσπάθεια και δουλειά».
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο φιλικό το Σάββατο με τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και ώρα 18:30.
Το ΔΣ του ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο φιλικό αγώνα με την Παναχαϊκή.


ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, στην Παναχαική μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και το 4-1 επί της τοπικής ομάδας στο δίνοντας την δική τους οπτική για τα όσα συμβαίνουν στους «κοκκινόμαυρους».
Αμέσως μετά την λήξη του φιλικού παιχνιδιού στην Κόρινθο, ο μέσος της Παναχαϊκης Γιάννης Χρυσάφης, μίλησε, δίνοντας την δική του άποψη.
«Εμείς δίνουμε τα φιλικά για να μπορέσει η ομάδα να «δέσει» και να είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο. Σε αυτήν την φάση δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, υπάρχουν 20 ισάξιοι ποδοσφαιριστές και αυτού του είδους ο ανταγωνισμός είναι θετικός. Δεν βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια σαν φιλικά. Προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε σαν επίσημα παιχνίδια»
Για το φιλικό μίλησε και ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος ανέπτυξε την φιλοσοφία της προετοιμασίας των «ροσονέρι».
«Δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Άλλο τα φιλικά, άλλο το πρωτάθλημα. Είδαμε κάποια στοιχεία που θέλαμε και στα προηγούμενα φιλικά, αλλά και σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε τον ρυθμό μας, γιατί είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, στα οποία πρέπει να βελτιώσουμε και να είμαστε πανέτοιμοι.Είμαι ικανοποιημένος που αν και χρησιμοποιώ δύο 11αδες, αυτές αγωνίζονται έχοντας αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού μας.»