Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

H γυναίκα – αράχνη που σκόρπισε «φρίκη» στο Πανελλήνιο


ΠΗΓΗ: .thebest.gr – «Φως στο Τούνελ»

Ένα χρόνο περίπου μετά την εξαφάνιση του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» , έφερε στο φως το χρονικό της φρίκης και συγκλονιστικά στοιχεία για τη γυναίκα- αράχνη και τα θύματά της.
Η 52χρονη γυναίκα – αράχνη κρύβεται πίσω από την δολοφονία του μεσίτη Τάσου Τσαγκαρόπουλου τον οποίο, αφού σκότωσε με τη βοήθεια συνεργών, στη συνέχεια «έχτισε» κάτω από το τζακούζι της νοικιασμένης βίλας που διέμενε στο Διακοπτό. Όπως αποκάλυψε χθες αργά τη νύχτα στην εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη , σε βάρος της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχουν δέκα εντάλματα σύλληψης, εκ των οποίων δύο για διάπραξη φόνου στην Αλβανία και ένα για διάπραξη ληστείας. Η δράση της μάλιστα δεν περιορίζεται στην Αχαΐα, αλλά σε όλη την Ελλάδα όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί. Η γυναίκα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες «κυκλοφορούσε» με τρεις πλαστές ταυτότητες, εκ των οποίων στη μία τα αρχικά του ονόματός της ήταν Ευαγγελία (Εύη) Ζιάγκα, με καταγωγή από το χωριό Δίβρη Αγίων Σαράντα Αλβανίας.
Επίσης στο χθεσινό «Τούνελ» αποκαλύθφηκαν με στοιχεία και ονόματα όλα τα πρόσωπα που πήραν μέρος στον κύκλο του θανάτου που πάγωσε την Ελλάδα. Μέχρι και τελευταία στιγμή το «Τούνελ» έβρισκε φωτογραφίες και ντοκουμέντα που ολοκλήρωσαν το παζλ αυτού του φρικιαστικού εγκλήματος στο Διακοπτό. Έπρεπε να γίνουν δύο εκπομπές για να πέσει φως σε αυτό το πυκνό σκοτάδι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, επικοινώνησε ένας από τους τρεις της παρέας που αναζητούν οι Αρχές και μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη. Τέθηκε στη διάθεση της Αστυνομίας που καλείται τώρα να βρει και να συλλάβει τους δράστες.