Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καταδικαστική απόφαση για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

                                    Υποβιβάζεται στην Δ' εθνική


Μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του διανύει ο Ηρακλής, καθώς ο φάκελος της ΠΑΕ απορρίφθηκε τελικά από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και έτσι η ομάδα υποβιβάζεται στην Δ' εθνική.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στην ΠΑΕ και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν με πορείες στους δρόμους της θεσσαλονίκης.
Αυτή την στιγμή περίπου 4000 φίλαθλοι του Ηρακλή, ξεκίνησαν πορεία και πάλι από το Ιβανώφειο, και πηγαίνουν προς Καμάρα προκειμένου να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους που ξεκίνησε από τη Δευτέρα. Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού πλέον υπάρχει και επίσημα απόφαση που καταδικάζει τον Ηρακλή στην Δ' εθνική.
Η διοίκηση του «γηραιού» πάντως, αναμένεται να ζητήσει έφεση και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα. Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση. Ούτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας. Την δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ...».