Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

«Σίριαλ» με Πάγκαλο στην Παναχαϊκή

Σε σίριαλ με αρκετά επεισόδια εξελίσσεται το θέμα της απόκτησης του Ντίνου Πάγκαλου από την Παναχαϊκή. Ο στράικερ του Πλατανιά αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Γ' Εθνικής, καθώς έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο ομάδων της Super League (Εργοτελης, Λάρισα) όσο και της Β' Εθνικής (ΟΦΗ, Παναιτωλικός), όμως οι Πατρινοί θεωρούν ότι ο παίκτης τη νέα αγωνιστική
περίοδο θα φοράει τα κοκκινόμαυρα. Μάλιστα, πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Αχαΐας αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει κλείσει θετικά. Η Παναχαϊκή έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πλατανιά που αγγίζει τις 50.000 ευρώ και κρίνεται ικανοποιητική από το σύλλογο των Χανίων. Από την πλευρά του ο Πάγκαλος φαίνεται να ζητάει πίστωση χρόνου, καθώς θα ήθελε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτή τη στιγμή η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο Παναιτωλικός, αλλά οι Αγρινιώτες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Ετσι, ο Αλέξης Κούγιας τον πιέζει προκειμένου να του αποσπάσει άμεσα το πολυπόθητο «ναι».

Η μεταγραφή του Τόμας Μόσκαλ μπορεί να έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν σύννεφα που δεν αποκλείεται να την ακυρώσουν. Πέραν από τις αντιδράσεις των οπαδών της Παναχαϊκής, ο Πολωνός έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του πως η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί εάν περάσει ο κανονισμός στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΟ για τα όρια ηλικίας. Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδεχόμενο να οριστεί το 25ο έτος της ηλικίας ως όριο για τη συμμετοχή των κοινοτικών παικτών στη Γ' Εθνική. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Μόσκαλ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ως εκ τούτου δεν θα φορέσει ποτέ τα κοκκινόμαυρα. Αναφορικά με τους παίκτες που βρίσκονται υπ' ατμόν, πέραν από τις δεδομένες αποχωρήσεις των Βασίλη Βαλλιάνου, Νικήτα Μαλλιάκα και Γιάννη Παναγιωτόπουλου, στη "μαύρη" λίστα προστέθηκαν και οι Θοδωρής Λίτσος, Σήφης Λαμπρόπουλος.
Τέλος, στο αθλητικό κέντρο στο Ελατοχώρι Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κοκκινόμαυρων» (26 Ιουλίου - 9 Αυγούστου).