Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ισπανία - Ονδούρα 2-0 με σόου Βίγια



Η Ισπανία πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση επικρατώντας με 2-0 της Ονδούρας χάρη σε δύο γκολ του Νταβίντ Βίγια. Ο άσος της Μπαρτσελόνα πλέον πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, όμως έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Νάβας από τον Ισαγκίρε, στο 61' και την ευκαιρία για χατ-τρικ , καθώς αστόχησε, με την μπάλα να περνά χαμηλά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
ημίχρονο 17' και 51',
Μάλιστα, ο Βίγια , λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου έπρεπε να αποβληθεί για χτύπημα εκτός φάσης στον Ισαγκίρε στο πρόσωπο, αλλά ο διαιτητής δεν είδε το περιστατικό.
Η "Furia Roja" έχει έτσι 3 βαθμούς, όσους και η Ελβετία, αλλά υπερτερεί στα τέρματα, ενώ αν νικήσει την Χιλή στην τελευταία αγωνιστική θα πάρει την πρώτη θέση, πάλι λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.
Ελπίδες πρόκρισης πάντως εξακολουθεί να έχει η Ονδούρα, η οποία αν κερδίσει την Ελβετία και χάσει η Ισπανία από την Χιλή έχει την δυνατότητα να περάσει ως δεύτερη, αν όμως έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος (77' Αρμπελόα), Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι (66' Φάμπρεγκας), Χεσούς Νάβας, Βίγια, Τόρες (70' Μάτα).
ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Μεντόσα, Τσάβες, Φιγκερόα, Ισαγκίρε, Ουΐλσον Παλάσιος, Γκεβάρα, Τούρσιος (63' Νούνιες), Εσπινόσα (46' Γουέλκαμ), Μαρτίνες, Νταβίντ Σουάσο (84' Τζέρι Παλάσιος).