Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

Για το καλό της Κυβέρνησης του τόπου και της υγείας των ευπαθών συνανθρώπων μας ο διορισμένος Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς μετατρέπεται σε έναν στυγνό τιμωρό με σκληρά πρόστιμα για κάθε εκδήλωση πίστης των Ορθοδόξων Χριστιανών τη Μεγάλη Εβδομάδα εκτός της οικίας τους. Μία δίωξη για το καλό όλων μας που τουλάχιστον δύο αιώνες είχε να δει ο τόπος. Μεγάλη Πέμπτη ημέρα σταύρωσης του Κυρίου ο Υφυπουργός Χαρδαλιάς και ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδας Ιερώνυμος συντάσσονται στο πλευρό των αρνητών της Θείας Κοινωνίας προς το ποίμνιο αυτές τις Άγιες Μέρες για το καλό όλων και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά θυμίζοντας το θεσμικό ρόλο της Εκκλησίας ανά τους αιώνες.

Επιστήμη και πίστη σε ευθεία σύγκρουση ως σημείο των καιρών. Δεν γνωρίζουμε πότε η Επιστήμη θα επιτρέψει στην Εκκλησία τη Θεία Κοινωνία ξανά τους επόμενους 18 μήνες και αν θα πρέπει να συμβεί αυτό για την προστασία του κοινού καλού. Ανεξάρτητα τις καλές προθέσεις Χαρδαλιά και Μητσοτάκη το γεγονός είναι ότι έχουμε μπει σε μία άλλη φάση της νεώτερης ιστορίας μας. Χωρίς δυνατότητα ομολογίας πίστης, με μειωμένες ελευθερίες,  με ανείπωτη φτώχεια, με διάτρητη εθνική συνοχή και με την Επιστήμη στο ρόλο του Θεού, η Ελλάδα εισέρχεται σε έναν κύκλο που θα αποδειχτεί αν θα είναι επωφελής ή καταστροφικός για τη χώρα σύντομα.

Με τις δοξασίες, τις εθνικές ιδεολογίες, τα σύμβολα και ό,τι άλλο αποτελεί ένα Έθνος ο Κρητικός Κυριάκος Μητσοτάκης οδεύει σε ένα μοναδικό εορτασμό των 200 ετών της θεμελίωσης του σύγχρονου Έθνους μας σε Κράτος. Να είμαστε όλοι καλά, ζωντανοί και υπερήφανοι να γιορτάσουμε τη Μεγάλη Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υγεία υπεράνω της Πίστης, Χριστιανοί και Μωαμεθανοί, πλούσιοι και φτωχοί όλοι μαζί και η Νέα Ελλάδα είναι προ των πυλών της Ανατολής. Κάποιος τις ξέχασε και πάλι ανοιχτές τις πόρτες μάλλον και όσοι πιστοί προσέλθετε για μία Θεία Κοινωνία νοερή, να μην είμαστε παραβάτες των εντολών Χαρδαλιά.  

Το αύριο ανήκει στους γενναίους και η Ελλάδα έχει πλεόνασμα ψυχής χωρίς αμφιβολία. Σύντομα θα γεμίσουν οι Εκκλησίες και τα Τζαμιά από τους οικονομικούς μετανάστες Τσίπρα-Μητσοτάκη, θα ηχήσουν οι καμπάνες και θα λαλήσουν οι μιναρέδες,  να γιορτάσουμε τη νέα μας ζωή σε όποια Ελλάδα Μητσοτάκη με Ιερώνυμο μάς υπάρξει...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ
thedayaftergr.blogspot.com