Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΟΛΕΘΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Tης Λέττας Καλαμαρά 

Κατώτατος των περιστάσεων ο πάλαι ποτέ υποσχόμενος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με δημοσκοπήσεις του θανάτου προωθείται τεχνηέντως αγκαζέ πάντα με τον φέρελπι πολιτικό της νόσου και δείχνει να άγεται και να φέρεται από τις Κυρίες των κυρίων τα τελευταία 24ωρα καλυπτόμενος πίσω από τις μάσκες της εξουσίας. Το ΕΚΑΤΟ στη βαθμολογία στο θέμα αντιμετώπισης της υγειονομικής απειλής COVID-19 ακολουθεί ένα πελώριο ΜΗΔΕΝ στην αντίληψη του παγκοσμίου οικονομικού και ιδεολογικού πολέμου. Ενός πολέμου που διεξήχθη και κρίθηκε εις βάρος του στρατοπέδου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νομενκλατούρα του έσυρε και συνεχίζει να κρατάει τη χώρα αδιακιολόγητα. ΕΚΑΤΟ και ΜΗΔΕΝ διά ΔΥΟ δίνει ένα μέτριο ΠΕΝΗΝΤΑ για την επόμενη ημέρα των Ελλήνων που προμηνύεται εφιαλτική. Πλήρης επαλήθευση των πληροφοριών του thedayftergr για 18 μήνες μέχρι να βρεθεί και διανεμηθεί το εμβόλιο ώστε να σαλπίσει η επόμενη μέρα της ανθρωπότητας. Ένα 18μηνο που το σκοτεινό παρακράτος επιδιώκει να διαλύσει την Ελλάδα αντί αυτή να αναγεννηθεί μέσα από σκληρή δουλειά. 

Δραπέτευση με εκλογές σχεδιάζει εντός Ιουνίου πριν τελειώνουν και τα χρήματα από το μαξιλάρι που αδίστακτα χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κρύψει το πολιτικό έγκλημα ζημίας της χώρας. Ένα εσκεμμένο πολιτικό-οικονομικό έγκλημα  που ξεπερνάει και το 2015 του Αλέξη Τσίπρα που εγκλημάτησε εναντίον της Ελλάδας ομοίως και παρέμεινε ατιμώρητος από τον Μητσοτάκη σε αγαστή συνεργασία παράδοσης Μακεδονίας και Καστελόριζου. Επιδίωξη τώρα ως κεντρικό σχέδιο Μητσοτάκη και σκοτεινών συμβούλων του ο μέγιστος εγκλεισμός των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα δυνατό ώστε να μην συνειδητοποιήσουμε την οικονομική καταστροφή πριν τις εκλογές. Lifestyle τρόμου και κάλπες καταστροφής με αναλογική ο αυτοσκοπός. Ακυβερνησία και είτε βιασμό της δημοκρατίας με διορισμό υπηρεσιακής Κυβέρνησης χρεοκοπίας και Μνημονίου με Πρωθυπουργό έναν αδαή περιφερόμενο πολιτικά είτε σύσσωμη Κυβέρνηση πολιτικών εγκληματιών Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γενηματά και όποιος άλλος πιστός προσέλθει για καθεστωτική μνημονιακή διακυβέρνηση.

Το Παρακράτος της Ελλάδας και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αρνείται την ήττα του ακόμα και τώρα που έχασε την Ελλάδα πρόσκαιρα και επιδιώκει με αντεπίθεση την καταστροφή της χωρίς αμφιβολία. Την ώρα που ο μοναδικός νικητής αυτού του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μοιράζει επιταγές με το όνομά του στους πολίτες και συμμάχους του, η μαφία της ελίτ της Ελλάδας συνεχίζει να κρύβει από τους Έλληνες την πραγματική κατάσταση και να καταστρώνει σκοτεινά σχέδια με τους συνεργάτες της. Πολλοί από αυτούς σε καθεστώς εκβιασμού από τις ατασθαλίες και τη ματαιοδοξία των Κυρίων των κυρίων. Το ηττημένο παγκόσμιο δίκτυο της μαντάμ "Ο" στην αντεπίθεση για τη σωτηρία της με αντάλλαγμα την καταστροφή της Ελλάδας. Το τελειωτικό Μνημόνιο κατοχής του 21ου αιώνα.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα reset ειλικρίνειας χωρίς εκλογές και πολλή δουλειά και αξιοκρατία, χωρίς εύκολο χρήμα. Δυστυχώς, ο κ.Μητσοτάκης ναρκωμένος από την εξουσία του συνεχίζει να παλινδρομεί και ακούει  τεχνοκράτες και κυρίες από το σκοτάδι για πολιτικά τερτίπια και εχθρικές κινήσεις εις βάρος της επόμενης ημέρας της Ελλάδας. Καλώς να ορίσει αφού επιθυμεί να παραμείνει ηττημένος. Δεν θέλει να αλλάξει ούτε ο ίδιος ούτε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Θα την αλλάξει άλλος, λοιπόν. Η Ελλάδα θα είναι με τους νικητές με όσους παράνομους μετανάστες και εάν μας φέρει η Μαντάμ "Ο" με τις κολλητές κυρίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, συγγενείς και φίλους, με όσες εκατομμύρια ανθυγιεινές μάσκες θέλει να μας φορέσει πασχαλιάτικα για να μας ντύσει μουσουλμάνους, με όσο και αν προσπαθεί για ελληνο-τουρκική σύγκρουση, με όσες ουσίες και εάν μοιράσει στον πυρήνα του Έθνους μας για να εκβιάσει υπογραφές υποταγής.

Θα είναι πάντα εκτυφλωτικό το  φως της Ελλάδας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο και θα μας λούσει όλους. Όσοι δεν αντέχουν ας φύγουν μακριά να σωθούν, να μην καούν πολιτικά. Η Ανάσταση της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι κοντά και θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν, οι εντολείς σας κύριε Μητσοτάκη, που ξεχάσατε γρήγορα ποιος σας έφερε στην εξουσία και σε ποιον λογοδοτείτε, τον ελληνικό λαό.


Ανοίξατε τα σύνορα, κλείσατε τη ζωή μας, καταστρέψατε τους κόπους εκατομμυρίων και ξεκληρίσατε τον τουρισμό μας, σκοπίμως. Ανοίξτε και τις κάλπες με ψέματα και δημοσκοπικά τεχνάσματα αφού έτσι σας προστάζουν για να γίνετε ο δραπέτης από την εξουσία και ο λογαριασμός θα έρθει όλος δικός σας. Οι ηγέτες δεν φορούν μάσκες και δεν εγκαταλείπουν το πεδίο της μάχης. Βάζουν την υπογραφή τους στη σωτηρία της Ελλάδας και την τηρούν χωρίς πισωγυρίσματα, κύριε Μητσοτάκη...
 

Thedayaftergr