Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Σε μία κοινωνία ο κάθε πολίτης παραχωρεί μέρος της ελευθερίας του για να λάβει συλλογικά αγαθά με κυριότερα την ασφάλεια και τις συνθήκες ευημερίας του. Κράτος ή Βασίλειο δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς ένα ανεκτό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του.

Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη επιδιώκει και προβάλλει το απαράδεκτο. Να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη της φτώχειας και της ανέχειας. Ένα σύγχρονο μοντέλο δυστυχίας που θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής διαστροφής φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλο από τη διάλυσή της.

Η Ελλάδα όμηρος μιας εγχώριας με διεθνείς απολήξεις νομενκλατούρας επιμένει στο διαβρωτικό μοντέλο της Μεταπολιτευτικής λεηλασίας κρατικών δανεικών πόρων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κουπονιών. Ένα ευρωπαϊκό χρήμα αμφιβόλου προέλευσης που πέρασε στην ελληνική κοινωνία και έσκαψε τα θεμέλιά της, οδηγώντας στην κατάρρευσή της με το δυνατό χτύπημα της νέας κρίσης που έχει ξεσπάσει.

Σήμερα η Ελλάδα της αρπαχτής αρνείται την ήττα της και επιστρατεύει κάθε φρούτο εποχής για να μας πλασάρει τη δυνατότητα του μοντέλου της φτώχειας του λαού ως την ιδανική κατάσταση.

Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο και οικτρό και προσομοιάζει την Αλβανία του Ψυχρού Πολέμου του Χότζα και την Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυταρχικά καθεστώτα που και η βόλτα χωρίς άδεια τιμωρείται και βασίζουν την εξουσία τους στον εξαναγκασμό, τη δοσοληψία, το ψέμα, τη σιωπή, τις διώξεις και τις εξορίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Υπουργούς του φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη μελλοντική ζωή μας. Όσο δεν πάνε στην πλευρά του νικητή, στην πλευρά του λαού, το τέλος θα είναι πιο οδυνηρό. Όσο δεν παρουσιάζουν μετρήσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα και εκτελούν εντολές για προσωπικά οφέλη χειροτερεύουν τη θέση τους. Όσο κρύβουν την αλήθεια θα συνθλίβονται πολιτικά. 

Άγονται και φέρονται από στημένα δημοσιεύματα εντυπώσεων και εκμαυλίζονται με ανούσιες προσωπικές προβολές σε ελληνόφωνα μέσα ενημέρωσης αμφιβόλου ιδιοκτησίας και χρηματοδότησης ακόμη και από τα βάθη της Τουρκίας. 

Το ίδιο και για τα σκόπιμα σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φερέφωνα που αντλούν τη ζωή τους από κρατικό χρήμα και ανθελληνισμό αλλάζοντας τη στάση τους σε καθημερινή βάση.

Το Πάσχα Ελλήνων αστυνομοκρατείται αληθινά. Η επόμενη ημέρα όμως θα είναι καταλυτική για το μέλλον μας. Όποιος παραμένει στη λάθος πλευρά ντυμένος με ψεύτικα ράσα και μάσκες απέναντι στο λαό θα έχει ανυπόφορο κόστος και θα γραφτεί στην ιστορία με πελώρια μαύρα γράμματα.

Δεν υπάρχει Κίνα, δεν υπάρχει Ρωσία ή όποιο άλλο καμουφλαρισμένο λεφτόδεντρο. Μόνο Ελλάδα και Φως. Το παιχνίδι της Μαντάμ "Ο" τελείωσε και όποιον πάρει μαζί της στις ψευδαισθήσεις της.

Ισχύς εν τη ενώσει και Ελευθερία ή Θάνατος το νέο '21 μας, για μία Ελλάδα Ευημερούσα.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ
 thedayaftergr.blogspot.com