Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, Ιταλία και Τουρκία, Coronovirus και μετανάστες αγνώστου προέλευσης και υγείας, η Ελλάδα και οι Έλληνες. Ευτυχώς η Κυβέρνηση Μητσοτάκη λαμβάνει πλήθος μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού που δοκιμάζει όλα τα Κράτη της Υφηλίου και την Ελλάδα διαδοχικά. Με την Κίνα παγερά σιωπηρή πλέον και την Ιταλία στο έλεος του θεού της η Τουρκία δείχνει να ψυχορραγεί σε Θράκη, Ιντλίμπ, Τρίπολη και Άγκυρα με αβέβαιο το εγγύς μέλλον της. Εντυπωσιακή η μηδενική (!) εμφάνιση του ιού Coronovirus εκεί, αν και τα γειτονικά της Κράτη Ιράν, Ιράκ και Ελλάδα πλήττονται. Πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες το σφράγισμα του Ταγίπ Ερντογάν σε αυτή τη χώρα γέφυρα της Άπω Ανατολής.

Ευτυχώς τα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια ελπίζουμε να είναι ερμητικά κλειστά και το εμπόριο ελπίδας, ανθρώπων και ουσιών να σταματήσει επιτέλους με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την καλό και την υγεία όλων μας. Ουσίες που υποτάσσουν και σκοτώνουν νέους και νέες, στελέχη και κρατικούς αξιωματούχους, Κράτη και Κοινωνίες. Ο λαός μίλησε και επέδειξε τη λύση του φαινομένου του ιού της μετανάστευσης.

Απειλές του μεγέθους ανεξέλεγκτης Μετανάστευσης και Coronovirus, απαιτούν ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, οργάνωση, αναγκαία μέτρα, ταχύητητα και κυρίως ολόπλευρη αντιμετώπιση, ως μία στρατιωτική απειλή χωρίς στρατό και χωρίς το Στρατό ως μόνη λύση φυσικά! Ευτυχώς οι  Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και Κυβέρνηση και Λαός επέδειξαν υψηλό φρόνημα. Είναι ώρα τώρα για συνεχείς αξιολογήσεις, κρίσεις και συμπεράσματα και πάνω απ' όλα αξιοκρατία στον κρατικό μηχανισμό που θα κληθεί σύντομα να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρα φαινόμενα αλλαγής τρόπου ζωής και ευημερίας.

Η γειτονιά μας αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, η Κίνα βουλιάζει και νέος Πλανήτης αναδύεται. Τα παιδιά του παρακράτους, του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, αποκαλύπτονται καθημερινά πια και η Αρχηγός τους ομοιάζει με τον Χίτλερ τις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου πριν την πτώση του. Η Ελλάδα απελευθερώνεται και πάλι μαζί με την υπόλοιπη Ευρώπη και οι επιτήδειοι ουδέτεροι διαλύονται.

Ο νέος κόσμος της τεχνολογίας έρχεται να μας φωτίσει, με τηλεκπαίδευση, τηλεϊατρική, τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικό εμπόριο και πλήθος άλλων εφαρμογών θετικής ενέργειας και σκέψης. Να μας ταξιδέψει έξω από τον κόσμο που γνωρίζαμε μέχρι εχθές. Όσο πιο γρήγορα μπούμε στο σωστό τρένο ως Έλληνες και Ελλάδα, απομονώσουμε τον ιό της μετανάστευσης που απειλεί τα σωθικά μας, μία λαμπρή μέρα θα ξημερώσει για τον Ελληνισμό και την Οικουμένη από τα βάθη των Ωκεανών.

Ο νοών νοείτω, και το καρναβάλι τέλειωσε. Η παγκόσμια ώρα δείχνει Δημιουργία και Χαρά και για την Ελλάδα. Η Μαντάμ "Ο" ας αποφασίσει το τέλος της μεταξύ έντιμης παράδοσης και εξαφάνισης του ιού της.

Σ.Σ. Θερμές Ευχές στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη γενέθλια ημέρα του. Να χαίρεται την οικογένειά του και πολιτική μακροημέρευση. Πάντα με τους νικητές...

Thedayaftergr