Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Μαζί με την καθεστωτική Λευκορωσία η Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα κατατάσσεται στη λίστα παγκόσμιας διαφθοράς χαρίζοντας γέλια και θαυμασμό στους καθεστωτικούς λήσταρχους της Ελλάδας. Η πάλαι ποτέ εξαθλιωμένη Πολωνία συγκλίνει στα δυτικά κράτη της Ευρώπης και το η Ιρλανδία με το θαύμα της απολαμβάνει τους καρπούς της οικονομίας και κοινωνίας της.
 


Η διαφθορά των λαθρεμπόρων πετρελαίου, τσιγάρων και ναρκεμπόρων που θα καταπολεμούσε ο κ.Τσίπρας...
 εμπλουτίστηκε και με τους διακινητές ψυχών για να ξεπλένουν τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό μας και να μας βυθίζουν στη φτώχεια και την ανέχεια ακόμα περισσότερο. Φυσικά από αυτά τρεφεται και το μεταπολιτευτικό καθεστώς που καθημερινά διακοσμεί τις κοσμικές στήλες και τόσο λαμπρά εόρτασε ο Πρωθυπουργός σε οικία γηραιού στελέχους της Μεταπολιτευτικής παρακμής πρόσφατα.
Το παραμύθι οφείλει να λάβει τέλος. Η ελπίδα μέσα από το λαθρεμπόριο ανθρώπων, η πατριωτική στάση μέσα από το ξεντέρισμα της Ελλάδας και η δημοκρταική παρεκτροπή πρέπει να σταματήσουν να ηχούν ως σειρήνες που μας ξεγελούν. Θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από γκαρσόνια και καθαρίστριες στην ίδια μας τη χώρα. 

Αυτός είναι ο πραγματικός πόλεμος και όχι ονειρώξεις ανύπαρκτων απειλών που παιανίζουν για να εξαντλούν και να αποπροσανατολίζουν κάθε εθνική προσπάθεια κατά της διαφθοράς.


Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr