Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

AΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ( ΚΙΑΤΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΒΘΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ>

Η Έλενα Ράπτη ομιλήτρια στο Κιάτο σε ημερίδα Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης 
Ο κ. Αναστάσιος Γκιούλης, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργανωσης Νέας Δημοκρατίας ΣΙκυωνίων προέβει στην παρακάτω δήλωση:
η εικόνα προφίλ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΗΣ, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Εχτές το βράδυ ένα από τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν η έγκριση για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του δημου( Δημαρχείο ) μετά από αίτηση της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ για την εκδήλωση της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου με καλεσμένη την κα. Έλενα Ράπτη με θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. Εκεί λοιπόν έγινε ένας χαμός άνευ λόγου και αιτίας .
 Ο λόγος ήταν γιατί συνδιοργανώνει η ΔΗΜ. ΤΟ με τη ΜΗΚΩΝΗ και το αντίθετο. Ποιο ήταν το θέμα της εκδήλωσης δεν ενδιέφερε κανέναν. Θέλω λοιπόν να πω σε όλους αυτούς που προαλειφονται για πολλά ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. Πρέπει να ντρέπονται για αυτή τους τη συμπεριφορά και αντί να συμβάλλουν θετικά σε τέτοιες εκδήλωσης βρέθηκαν ολοι κομματικοι και δήθεν θιγόμενοι. Ένα τηλέφωνο έπρεπε να με πάρετε και Θα τα λεγαμε καλά σαν δεν ντρέπεστε λίγο. Σας καλώ όλους λοιπόν να δώσουμε παρόν σε μια τέτοια εκδήλωση που αφορά τα παιδιά και πως να τα προφυλάξουμε απο τετοιες καταστάσεις και να απομονώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που σπέρνουν διχόνοια για δικά τους συμφέροντα.