Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μητσοτάκης : Εγώ να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ Ο Γιώργος Κούδας υποδέχθηκε τον αρχηγό της ΝΔ στην μπουτίκ του Δικέφαλου στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης : Εγώ να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ | in.gr
Σήμερα (15/9) ήταν η σειρά της Νέα Δημοκρατίας να περάσει από το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ. Εκτός από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταξύ άλλων από τη μπουτίκ του Δικέφαλου πέρασαν οι κ.κ Κεφαλογιάννης και Γιακουμάτος, ο οποίος όταν έφτασε εκεί ρώτησε αν δέχονται Ολυμπιακούς!
Παρών ήταν και ο Θόδωρος Ζαγοράκης (είναι Ευρωβουλευτής της ΝΔ) ο οποίος είχε έναν πολύ θερμό χαιρετισμό με τον Γιώργο Κούδα.

Ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του είπε: «Σας εύχομαι και πιστεύω ότι την επόμενη τετραετία που θα είναι έτοιμο και το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ, να το εγκαινιάσετε εσείς!».
Ο πρόεδρος της ΝΔ από την πλευρά του τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην Ευρώπη, καλή επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ και το καινούργιο γήπεδο, το οποίο τόσο το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Να είναι ένα γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου, αλλά και ένα γήπεδο που θα σηματοδοτεί την πορεία για το μέλλον. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα το εγκαινιάσει. Θα έχετε την αμέριστη στήριξη μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει. Θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει».