Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1.

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη | in.grΟ ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21′, και σ’ αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η εξαιρετική εμφάνιση του Ολλανδού ο οποίος έκανε τα πάντα στο «Γεντί Κουλέ» και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ο ΟΦΗ κατάφερε μετά τα πρώτα 15 λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό του ματς. Έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Στρέζου και παράλληλα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πλησιάσει εύκολα στην περιοχή των γηπεδούχων και μάλιστα η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Παπαστεριανό.
Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει γκολ στο 21’ με πολύ ωραίο σουτ του Παπαστεριανού. Ένα γκολ που το πανηγύρισαν έντονα παίκτες και οπαδοί του ΟΦΗ. 
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη καλή επίθεση που έκανε ο ΟΦΗ στο ματς και η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά για να βρει τα πατήματα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επηρεάστηκε από το γκολ του Παπαστεριανού, αλλά τελικά βρήκε λύσεις και ισοφάρισε στο 38’ με πολύ ωραίο γκολ του Μπίσεσβαρ.
Ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε μάλιστα να πάει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ, με τον Μάτος να κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Μια φάση στην οποία οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας φάουλ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος και κατάφερε να «κλειδώσει» την κατάκτηση των τριών βαθμών, από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που έκανε ωραία πάσα στον Ζαμπά και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ. Εκεί τέλειωσαν όλα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε «αέρα» δύο τερμάτων από το 53’.
Ο Μπίσεσβαρ ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δικέφαλου καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ ενώ έκανε και την ασίστ στον Ζαμπά για το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο έμπειρος μέσος έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας επικράτησης των φιλοξενούμενων σε μια δύσκολη έδρα.
ΟΦΗ: Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Ντίνας (54’ Αραβίδης), Νέιρα, Σάσι (54’ Πλατέλας), Βουό.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας (62’ Βέρνμπλουμ), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80’ Σακχόφ), Ζαμπά (69’ Ουάρντα), Καρέλης.