Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Μεξικό – Σουηδία: Τριάρα με… δύο θριαμβευτές!

Μουντιάλ 2018, Μεξικό – Σουηδία: Τριάρα με… δύο θριαμβευτές! [vids, pics] | Newsit.gr
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας, Σουηδία και Μεξικό έψαξαν  από την αρχή τη νίκη, με τους Σκανδιναβούς να είναι τελικά «σαρωτικοί» στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατούν με το ευρύ 3-0.
Οι Σουηδοί μπήκαν «φουριόζοι» στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα και ήδη στο 62′ είχαν «τελειώσει» το ματς, χάρη σε γκολ του Ογκούστινσον στο 50ο λεπτό και του Γκράνκβιστ από πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ στο 60′. Με το Μεξικό να χάνει μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, η ομάδα του Γιαν Άντερσον κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Άλβαρεζ.
Στο τέλος του παιχνιδιού όμως και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2018, αφού η «αυτοκτονία» της Γερμανίας στο άλλο ματς, τους επέτρεψε να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου, ισοβαθμώντας με 6 βαθμούς.
Μεξικό: Οτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν (89′ Περάλτα), Γκουαδράδο (75′ Χεσούς), Γκαγιάρδο (65′ Φαμπιάν), Βέλα, Ερνάντες, Λοσάνο.
Σουηδία:  ​Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Ογκούστινσον, Λάρσον (57′ Σβένσον), Έκνταλ (80′ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ (68′ Τελίν), Τοϊβόνεν.