Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Σερβία-Βραζιλία 0-2: Καθάρισαν οι αμυντικοί

Σερβία-Βραζιλία 0-2: Καθάρισαν οι αμυντικοί
Η Βραζιλία καρδιοχτύπησε σε ένα σημείο του παιχνιδιού καθώς οι Σέρβοι σφυροκοπούσαν την εστία του Άλισον αλλά με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα κλείδωσε τη νίκη.
Η σελεσάο πέρασε πρώτη από τον όμιλό της και θα αντιμετωπίσει το Μεξικό στη φάση των 16. Δεν φόρτσαρε σήμερα, έκανε συντήρηση δυνάμεων και θα ήταν όλα καλά αν έλειπε ο τραυματισμός του Μαρσέλο, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς (9΄).

Φάσεις πολλές δεν είχε το πρώτο μέρος. Στο 25΄ ο Στόικοβιτς αρνήθηκε στον Νεϊμάρ το δεύτερο του γκολ στη διοργάνωση αλλά στο 35΄ Κοουτίνιο βρήκε τον Παουλίνιο στην πλάτη της άμυνας και αυτός πρόλαβε τον τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ.
Οι Σέρβοι τα έπαιξαν όλα για όλα στην επανάληψη, στρίμωξαν τους αντιπάλους τους αλλά στο 61΄ στάθηκαν άτυχοι καθώς από την κεφαλιά του Μίτροβιτς ο Τιάγκο Σίλβα σταμάτησε τη μπάλα πάνω στην γραμμή!
Ο Μίτροβιτς απείλησε ξανά στο 65’ με τον Άλισον να αντιδρά σωστά για να έρθει το 2-0 στο 67΄ από κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ.
Με αυτή την ασίστ ο Νεϊμάρ έχει τώρα συμμετοχή στα τελευταία 19 γκολ της Βραζιλίας (10 γκολ-9 ασίστ). Ο δε Τιάγκο Σίλβα έχει στο ενεργητικό δυο γκολ σε Μουντιάλ (το προηγούμενο το 2014 κόντρα στην Κολομβία).
Στο φινάλε οι Βραζιλιάνοι έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τους Φιλίπε Λουίζ (71’), Νεϊμάρ (83’ 86’, 93’).
ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στόικοβιτς, Ρουκάβινα, Βέλκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς (82’ Ράντονιτς), Τάντιτς, Λιάιτς (75’ Ζίφκοβιτς), Μίτροβιτς (89’ Γιόβιτς).
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (9’ Φιλίπε Λουίζ), Κασεμίρο, Παουλίνιο (66’ Φερναντίνιο), Φελίπε Κοουτίνιο (80’ Ρενάτο Αουγκούστο), Νεϊμάρ, Ουίλιαν, Γκάμπριελ Ζεσούς.