Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Συντήρηση και κατασκευή νέου ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αρκαδίαςhttp://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpg?itok=SYPMb-vp
Ένα σημαντικό έργο που θα αναζωογονήσει την νότια Κυνουρία ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Πρόκειται για τον ηλεκτροφωτισμό γεφυρών χειμάρρου Δαφνώνα Νότιας Κυνουρίας, «Συντήρηση και κατασκευή νέου ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αρκαδίας» προϋπολογισμού 24.800 ευρώ. 


Πέτρος Τατούλης: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κοντά στο περιβάλλονΜία γνωμοδότηση που θα αποτελέσει την απαρχή για φιλικές προς το περιβάλλον ενέργειες,  συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου,  παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Πρόκειται για τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Δευτερεύον δίκτυο ακαθάρτων οικισμού Ελαφονήσου» Δ. Ελαφονήσου της ΠΕ Λακωνίας.