Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Περισσότερα 2 από 256 Η Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ




Τρίπολη, 22 Δεκεμβρίου 2017

Εμφάνιση PALLADION1.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μαζί με το χιόνι ήρθαν και πολλοί Αϊ Βασίληδες στο Κέντρο Αποκατάστασης “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”!
Εμφάνιση PALLADION2.JPGΜια ευχάριστη και μελωδική έκπληξη περίμενε σήμερα (22/12/2017) όλους τους θεραπευόμενους του ΚΑΑ “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι οποίοι μαζί με το χιόνι υποδέχτηκαν  με μεγάλη χαρά στο κέντρο μας τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου αφιέρωσαν στους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό του “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” ένα
χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα και δημιούργησαν ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο κλίμα το οποίο συνοδευόταν με το κάτασπρο σκηνικό του αρκαδικού τοπίου.
Εμφάνιση PALLADION3.JPGΤο ΚΑΑ “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” εκτός από χριστουγεννιάτικες νότες γέμισε και χαμόγελα. Χαμόγελα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά που έρχεται. 
Η Διεύθυνση, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι στο ΚΑΑ “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” ευχαριστούν θερμά τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης για τη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη που έκαναν στο Κέντρο και τους εύχονται "χρόνια πολλά".
Ιδιαίτερα ευχαριστούν το μαέστρο της Φιλαρμονικής κ. Σωτήριο Κωστούρο για τη δουλειά που κάνει εντελώς δωρεάν με τους μικρούς μουσικούς της πόλης μας.
Και του χρόνου...

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ