Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Λεμονή! Για την υπέρβαση στο Τορίνο

Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Λεμονή! Για την υπέρβαση στο Τορίνο | Newsit.gr
Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και την επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 2) εκτός έδρας τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο Τάκης Λεμονής θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο με ένα θετικό αποτέλεσμα,
γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Κούτρης. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Οφόε, ενώ μία θέση δίπλα του διεκδικούν οι Ζντιέλαρ, Ζιλέ και Ταχτσίδης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Σεμπά, Πάρντο και ο Φορτούνης ως «δεκάρι». Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Εμενίκε.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάριν και Νικολάου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην πρώτη αγωνιστική, ενώ η Γιουβέντους ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.