Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό στην Ακράτα

Αχαΐα: Βγήκε Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό - Συνεχίζεται το θρίλερ!Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα, για τον εντοπισμό 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισαν στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο 152ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα.
Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, οι οποίοι, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κινήθηκαν αρχικά στα σημεία που υπάρχουν κοντά στην εθνική οδό.
Στην συνέχεια ερεύνησαν απόκρημνα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ανατολική Αχαΐα, ενώ οι αστυνομικοί επικοινωνούν με κατοίκους της περιοχής, μήπως και κάποιος είδε τον 43χρονο.
 Όσοι γνωρίζουν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του καλούνται να επικοινωνήσουν με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Αχαΐα: 
 Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, γεγονός που οδήγησε τους συγγενείς του να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.