Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ρυθμίσεις στην ανατολική είσοδο του Δ. Βέλου – Βόχας και κυκλοφοριακή σύνδεση του γηπέδου Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ με την Κορίνθου – Πατρών.



http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C.jpg?itok=kG661jyA
                                                                  

                                                                                          Κόρινθος 15/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Περιφερειακό Συμβουλιο στην Τρίπολη χθες 14/6/2017  εγκρίθηκαν για την Π.Ε Κορινθίας:
-           Η πρόσληψη 4 ΙΔΟΧ στην ΠΕ Κορινθίας
-           Η μελέτη για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική είσοδο του Δ. Βέλου – Βόχας και κυκλοφοριακή σύνδεση του γηπέδου Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ με την Κορίνθου – Πατρών.

-           Η μελέτη βελτίωσης οδού πλησίον αρχαιολογικού χώρου και δημοτικού αναψυκτηρίου στην ΤΚ Αρχαίας Νεμέας που αφορά τον κόμβο επί της Ε.Ο. 66 (Νεμέα- Ψάρι – Σκοτεινή – Κανδήλα – Λεβίδι).
Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τελέσθηκε  Πολιτικό Μνημόσυνο για τον εκλιπόντα πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας αναφέρθηκε στη πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενδεικτικά, λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μια πολιτική προσωπικότητα που χάραξε με τον δικό του τρόπο τη νεότερη ιστορία της Ελλάδος.
Ήταν ο πολιτικός που έβλεπε μπροστά, με τεράστια κοινοβουλευτική εμπειρία, που έκανε πράξη την εθνική συνεννόηση προς όφελος  της πατρίδας μας σε σημαντικά ζητήματα.

Αιωνία του η μνήμη.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη