Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Crowd Dialog 2017 Athens: Πρόσκληση για υποστηρικτές




Crowd Dialog Athens 2017
The ΝΕΧΤ ΝΕΧΤ
Πρόσκληση για υποστηρικτές

 
Το Crowd Dialog Europe, η Εθνική Τράπεζα και η Crowdpolicy σας καλούν να συμμετέχετε στο διεθνές ετήσιο συνέδριο για τη δυναμική του πλήθους με θέματα το Crowdsourcing, Crowdfunding και CrowdInnovation.
 
Το Crowd Dialog Europe 2017 The ΝΕΧΤ ΝΕΧΤ διοργανώνεται στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει 500 επιλεγμένους Crowd Experts από όλο τον κόσμο με έναν κοινό στόχο: enabling the crowd for a greater good.
 
Το συνέδριο υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα συμμετέχουν εθνικοί εκπρόσωποι από 28 χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, Ακαδημαικοί, Πολιτικοί και Επιχειρηματίες.
 
Μπορείτε να συμμετέχετε στο Crowddialog Europe σαν πρωτοπόρος φορέας που ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες, μεθοδολογίες και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνεχή ενημέρωση των μελών του, των συνεργαζόμενων εταιριών και του ίδιου του οργανισμού.
 
Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για υποστήριξη του συνεδρίου ως δημόσιος ή συλλογικός φορέας, εταιρία, ακαδημαϊκός οργανισμός, ΜΚΟ κοκ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα https://goo.gl/SQfiJA
 
 
 
Σκοπός του συνεδρίου είναι να γίνει συζήτηση για τη δυναμική του πλήθους καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι μεθοδολογίες του Crowdsourcing μετασχηματίζουν υφιστάμενες διαδικασίες και τεχνολογίες, με επιπτώσεις σε κράτη, επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 
Για να συμμετέχετε στο συνέδριο μπορείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν invited only Crowd Experts οι οποίοι θα επιλεγούν από την οργανωτική επιτροπή.
 
Εάν ενδιαφέρεστε να μιλήσετε, το Call for Speakers είναι ανοιχτό εδώ.
 
Άλλες πληροφορίες:
Crowddialog Web Site: http://crowddialog.eu/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1340036276008620/