Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εντοπίστηκε ο 43χρονος γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Ακράτα- Ξεκίνησε για Ρόδο , εφτασε στην ...Ακράτα

Αχαΐα: Βγήκε Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό - Συνεχίζεται το θρίλερ!
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη που εξαφανίστηκε εδώ και σχεδόν δυόμιση ημέρες στην Ακράτα, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του νωρίτερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και δήλωσε το παρόν. Είναι καλά στην υγεία του, απλά είναι ταλαιπωρημένος και φέρεται να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

Για τον γιατρό Γιώργο Φιλιππάκη εκδόθηκε silver alert. Έρευνες στην περιοχή της Ακράτας έκανε η αστυνομία και η πυρσοβεστική από το κλιμάκιο Ακράτας και με τη συνδρομή του ειδικού σκύλου της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Την υπόθεση χειρίζεται και η Αστυνομική Διεύθυνηε Νοτίου Αιγαίου μιας και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στη Ρόδο.  Τον περιμέναμε στη Ρόδο», είχε πει η μητέρα του στο protothema.gr. «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί.  Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές».


Όλα ξεκίνησαν προχθές τα μεσάνυχτα όταν εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, στο 152ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, με εκείνον άφαντο.
Στην περιοχή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με έρευνες στα δύσβατα σημεία και από τη ΕΜΑΚ, όμως εκείνος όπως αποδείχτηκε περιφερόταν και γύρισε μόνος του στην Αθήνα.
Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν προχθές με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο, όπου τους ανέφεραν πως ο γιος τους την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε τους είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από Αθήνα και συγκεκριμένα από Πατήσια όπου μένει και να τους επισκεφτεί στην Ρόδο και πως δεν γνώριζαν τι λόγο είχε να φτάσει στην Ακράτα...
Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο 43χρονος είναι καλά, βρέθηκε και έτσι η περιπέτεια για εκείνον έλαβε τέλος όπως και η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους.