Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Διανομή παιδικών παπουτσιών TOM’S από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί»



Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων ΘεοδώρωνΛουτράκι, 23 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Ένωση Κοινωφελών Σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ”Μαζί για το Παιδί”, προσφέρει 353 καινούρια ζευγάρια παπούτσια TOM’S, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και πραγματικής προσφοράς.
Η διανομή των παπουτσιών θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 σε προκαθορισμένα σημεία διανομής στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.
Πιο συγκεκριμένα, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, 28ης Οκτωβρίου & Κολοκοτρώνη, από τη 1:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ και στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Αγίων Θεοδώρων, από τις 4:00 μ.μ. έως τις 5:30 μ.μ.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου μας θα έχουν τη χαρά να υποδεχθούν τα παιδιά και να τους προσφέρουν ένα ζευγάρι παπούτσια, παίρνοντας την καλύτερη ανταμοιβή, αγνά παιδικά χαμόγελα.
Οι ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) με παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.
Η δράση αφορά δικαιούχους όλων των Κοινωνικών δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, ΤΕΒΑ, Κοινωνικό Φροντιστήριο) και υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOM’S, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ