Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/mitsotakis-thessaloniki-1300.jpg
«Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια ομιλίας του για το Μητρώο Στελεχών του κόμματος που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία και την έχασαν», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσει, δεσμεύτηκε ότι θα πει μόνο την αλήθεια και σημείωσε: «Δεν θα τάξουμε ούτε απάτες, ούτε αυταπάτες, ούτε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε».
Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες που είχαν συγκεντρωθεί ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η παρουσία τους δικαιώνει την επιμονή του να προχωρήσει στο Μητρώο Στελεχών για να κάνει την ανανέωση στο κόμμα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους να προσφέρουν χωρίς «γνωριμίες» και «προσβάσεις» στη Νέα Δημοκρατία. Όπως είπε περισσότερα από χίλια στελέχη έχουν ήδη περάσει από συνεντεύξεις πανελλαδικά και συζητείται ο τρόπος και από ποια θέση θα προσφέρουν.