Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε φάρμακα μέσω ίντερνετ



Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε φάρμακα μέσω ίντερνετ

farmakainternet.jpg
Επικίνδυνη για τη ζωή μπορεί να αποβεί η αγορά φαρμακευτικών σκευασμάτων από ιστοσελίδες του εξωτερικού αφενός γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πλαστά, απαγορευμένα ή να μην είναι αποτελεσματικά και αφετέρου γιατί η λήψη φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή μπορεί να έχει
σοβαρό αντίκτυπο στην υγεία. 

Διαβάστε περισσότερα

DGFTRTRWTB_EWVDF.jpgΤο κόλπο για να μη ζεσταίνεται η μπύρα


Η παγωμένη μπύρα είναι μεγάλη απόλαυση, ειδικά όταν ο καιρός ζεσταίνει. Εκτός από τον καιρό όμως, ζεσταίνεται και… η ίδια η μπύρα, και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Ένα πλαστικό ποτήρι και λίγο νερό δίνουν τη λύση σε όσους θέλουν… παράταση στη δροσιά της μπύρας τους.

Διαβάστε περισσότερα

KATOIKIDIA_O_THETIKOAS_ROLOS.jpgΚατοικίδια: ο θετικός ρόλος στην υγεία μας!


Τα κατοικίδια ζώα όπως οι σκύλοι, οι γάτοι και άλλα, προσφέρουν πολλά ωφελήματα στον άνθρωπο. Παράλληλα όμως μπορούν να μας μεταδώσουν και κάποιες ασθένειες. Τι πρέπει να προσέξουμε; Ο κίνδυνος για να μολυνθούμε από κάποιο μικροοργανισμό που προέρχεται από τα κατοικίδια ζώα είναι μικρός, ενώ ο κίνδυνος για να προσβληθούμε από μια μεταδοτική ασθένεια, είναι πολύ μεγαλύτερος λόγω μολυσμένου φαγητού ή νερού.

Διαβάστε περισσότερα

Happy-Free-CoupleDFGASDFG.jpgΤέσσερις μύθοι που μπορεί να χαλάσουν το καλοκαίρι σας


Μην αφήσεις μερικές λανθασμένες αντιλήψεις να σε κρατήσουν μακριά από καλοκαιρινές απολαύσεις ή να σε οδηγήσουν σε κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις. Αλήθεια, το αλάτι πράγματι γιατρεύει τις πληγές; Πόσο μας παχαίνουν τα παγωτά; Κατάρριψε μερικούς από τους πιο συχνούς καλοκαιρινούς μύθους και απόλαυσε το καλοκαίρι χωρίς ενοχές και δίχως απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα

polakis_gia_klopes.jpgΠ. Πολάκης: Έχει εξασφαλιστεί η συνέχιση των ραντεβού ασθενών παρά τις κλοπές στα νοσοκομεία


Σχετικά με τα αλλεπάλληλα κρούσματα διάρρηξης και κλοπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από δημόσια νοσοκομεία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

LIGA_KILA__STIN_EGKIMOSINI.jpg10 μυστικά για να μην πάρετε πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη


Κάθε γυναίκα που έχει βιώσει τη μητρότητα ή διανύει τους 9 απαιτητικούς μήνες της κύησης γνωρίζει καλά ότι δεν είναι εύκολo να μην πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και να ακολουθήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, ιδιαίτερα όταν οι λιγούρες είναι μέρος του… ημερήσιου προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

young_women.jpgΠροεμμηνορρυσιακό σύνδρομο και διατροφή


Το 75% των γυναικών πριν την έμμηνο ρύση  εμφανίζουν προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο (ΠΕΣ) . Ως προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο (ΠΕΣ)  ορίζεται η έξαρση  συμπτωμάτων που εμφανίζονται σε κάθε κύκλο, πάντοτε την ίδια φάση του κύκλου, και επηρεάζουν τον τρόπο ζωής, ενώ όλη η υπόλοιπη περίοδος του καταμήνιου κύκλου είναι ασυμπτωματική.

Διαβάστε περισσότερα


 


stogiatro.gr