Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ καθορίζει την έδρα του τελικού!

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ καθορίζει την έδρα του τελικού!
Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-2 του "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ένωση περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλο της, ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. 
Οι "κιτρινόμαυροι", εκτός από τον αντίπαλο, περιμένουν να μάθουν και την έδρα στην οποία θα αγωνιστούν στον τελικό. Αυτή θα καθοριστεί από τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Εάν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, τότε είναι δεδομένο πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, μιας και οι δύο ομάδες του τελικού θα είναι από την Αθήνα. Εάν προκριθεί ο ΠΑΟΚ, ο τελικός θα γίνει εκτός Αθηνών, μιας και οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν το ΟΑΚΑ. Φαβορί, σ' αυτή την περίπτωση, να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου είναι το Παγκρήτιο. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού και ίσως και την έδρα διεξαγωγής του.
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν σήμερα, Πέμπτη (19:00, Cosmote Sport 3), τη ρεβάνς του 2-0 των «πρασίνων» με στόχο φυσικά το δεύτερο εισιτήριο. Οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο η κατάμεστη Τούμπα είναι πάντα μία πολύ δύσκολη έδρα με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να απαντήστουν.
ΠΑΟΚ (Ιβιτς):
 Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα, Κάμπος, Πεέλκας, Πρίγιοβιτς. 
Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ.