Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Βασίλης Σιδέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Βασίλης Σιδέρης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας επικρατώντας του Γιάννη Μαντζούνη με 39 έναντι 30 ψήφων και εκλέγοντας 10 μέλη στο Δ.Σ. 
Η εκλογική διαδικασία άργησε να ξεκινήσει λόγω ενστάσεων και εντάσεων αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου» να επικρατεί, και τον κ. Σιδέρη να παίρνει την σκυτάλη από τον απελθόντα πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο.
Οι 10 σύμβουλοι που εκλέχθηκαν από την νικήτρια παράταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αργολίδας είναι οι Κυριάκος Φύτρας, Δημήτρης Κατσένης, Μάριος Ρέσκος, Ιωσήφ Μερτύρης, Γιώργος Μανουσάκης, Αλέκος Σταμάτης, Παναγιώτης Λέρμας, Γιώργος Σταυράκης, Δημήτρης Παϊβανάς και Λευτέρης Λαλιώτης
Ο κ. Σιδέρης μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των Σωματείων της Ένωσης μας, για την συμμετοχή  τους στην εκλογική διαδικασία και για την ισχυρή πλειοψηφία που μας έδωσαν με τη ψήφο τους. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ  όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας με τους  οποίους θα αγωνιστούμε για ένα υγειές Αργολικό ποδόσφαιρο. Εμείς εξ αρχής υποσχεθήκαμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα, μέσα στα πλαίσια του Καταστατικού της Ένωσης μας και αυτό πράξαμε.
Από σήμερα ξεκινά η «Επανεκκίνηση του Αργολικού Ποδοσφαίρου» όχι των λόγων αλλά των έργων, όχι των δικών μας αλλά όλων. Στο Νομό μας έχουμε πολλά  Σωματεία, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ιστορία όπως και νεότερα Σωματεία πολλά υποσχόμενα. Στόχος μας η βοήθεια όλων αυτών των Σωματείων της Ένωσης μας για να εκπληρώσουν τους στόχους τους , και να δούμε επιτέλους ομάδες μας σε Εθνικές Κατηγορίες όπως αρμόζει. Στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών. Στόχος μας αλλά και υποχρέωση μας η έμμεση οικονομική  ανακούφιση όλων των ομάδων με διαφόρους τρόπους .
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κινηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τις ομάδες, τους παράγοντες και τους διαιτητές της  Ένωσης μας. Υποσχόμαστε ότι την εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα την ανταποδώσουμε με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση».
Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλειος γεννήθηκε στο Άργος στις 21/06/1966 και είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. 
Ο Βασίλης Σιδέρης  είναι Πτυχιούχος της Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών (1989) με ειδίκευση στη Χειροπρακτική Φυσικοθεραπεία, αθλητικές κακώσεις Διατηρεί στο Άργος Πρότυπο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας από το έτος 1990.  
Είναι Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Πελοποννήσου. 
Από τα φοιτητικά χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική δραστηριότητα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Σχολής Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης και Αθηνών (1984-1988). • Το 2006 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομό Αργολίδας. 
• Το 2008 διετέλεσε Αντινομάρχης του Νομού Αργολίδας στη Δ/νση Τουρισμού-Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεότητας-Βιομηχανίας-Μεταφορών-Συγκοινωνιών -Πληροφορικής. • Το 2010 εξελέγη πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Αργολίδας. • Μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.). 
• Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. • Μέλος της ΝΟΔΕ του Νομού Αργολίδας. 
• Το 2014 εξελέγη πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Αργολίδας και ορίζεται Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού.