Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να πει κανείς μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Αξίζει να σταθούμε στο σύστημα του ΠΑΣΟΚ και των προδοτών της ΝΔ, που με τη βοήθεια των νταβατζήδων εγχώριων και ξένων, ποτέ δεν χώνεψαν την πατριωτική πολιτική του Κώστα Καραμανλή και την άρνησή του να «υποκύψει» για προσωπικό όφελος και εις βάρος της χώρας μας.

Στο δρόμο τους για την εξουσία και το ξεπούλημα της πατρίδας «εξολόθρευσαν» και αθώους ανθρώπους. Τους διέσυραν και τους ατίμασαν. Τους «έστειλαν» κυριολεκτικά. Άλλους τους έβαλαν να πηδούν από τα μπαλκόνια, άλλους τους φόρτωσαν με καρκίνο και καρδιολογικά και κατά συνέπεια και θάνατο και άλλους τους διέλυσαν
επιχειρηματικά και οικονομικά.
Η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ανέκοψε το κύμα του άγριου ξεπουλήματος και υποτέλειας της Ελλάδας που είχε ξεκινήσει από τον Ανδρέα Παπανδρέου και κορυφώθηκε με τον Κώστα Σημίτη.
Οι μετέπειτα αρχηγοί Σαμαράς και Μητσοτάκης φοβήθηκαν την αναμέτρηση με αυτό το θηριώδες πολιτικό ανάστημα και παρακαταθήκη του τελευταίου πατριώτη Πρωθυπουργού και επέλεξαν το δρόμο της σύγκρουσης και της υποβάθμισης του Κώστα Καραμανλή.
Τέτοιες ημέρες θυμόμαστε τη στάση του διαχρονικού προδότη της ΝΔ που σύμπραξε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τον Σημίτη, ως (παντοτινός) αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, για να αφαιρέσει από τη ΝΔ την εξουσία και τον Έβερτ να γίνει πρωθυπουργός. Με λίγα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς είχε παραδώσει τη χώρα στην ομάδα πολιτικών και οικονομικών απατεώνων του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική συμμορία του Άκη, του Γιάννου και των λοιπών που λεηλάτησαν την πατρίδα για προσωπικό όφελος και πλουτισμό.
Όμως ειδικά τον Αντώνη Σαμαρά τον θυμόμαστε γιατί από τα σκαλιά της ιστορικής Ρηγίλλης τόλμησε να καταδικάσει τους συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή πριν την απόφαση της δικαιοσύνης. Γιατί ο Αντώνης ήταν και είναι πάνω από τη δικαιοσύνη και το κράτος. Ο Αντώνης είναι μία ιδέα μόνος του. Η ιδέα και η επιτομή της προδοσίας.
Απόδειξη του μίσους του Αντώνη Σαμαρά για τον Καραμανλισμό είναι πως τα blogs και τα δημοσιογραφικά αληταριά που συντηρεί, στον ίδιο άξονα πάντα με Σημίτη, Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ, επιτίθενται με λάσπη, ύβρεις και οχετούς κατά του Παυλόπουλου, του Καραμανλή και του Μεϊμαράκη. Συντάσσονται με τους δανειστές και παρακαλούν για την καταστροφή της Ελλάδας για να επιστρέψει ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης ως διορισμένος Πρόεδρος των Γερμανικών τραπεζών.
Όμως η απόφαση της δικαιοσύνης θα είναι εκεί, ως Φωτεινή απάντηση στο βούρκο και το σκοτάδι που κάποιοι έχουν επιλέξει ως στρατηγική καταστροφής της πατρίδας μας για τις δικά τους οφέλη.
Ένα βίντεο από τα πολλά θα θυμίζει πως ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και πολλοί νταβατζήδες (εντός και εκτός) ήταν πίσω από τα στημένα σκάνδαλα για την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και την παράδοση στο εθνοκτόνο Μνημόνιο.
Ένα ωραίο βίντεο όπου σέρβιρε στο ρεπορτάζ η Πασοκτζού Σπυράκη και κάρφωνε ο Σαμαράς. Μετέπειτα η Σπυράκη έγινε ευρωβουλευτής του Σαμαρά. Επιταγές…
Επίσης αυτό το βίντεο (έτσι στήνονταν τα παιχνίδια) είναι και απάντηση σε αυτούς τους πληρωμένους αδέσμευτους μπλογκάδες, που μιλούν σήμερα για δικαστικό πραξικόπημα με δάκτυλο Παυλόπουλου. Βλέπουν την επιστροφή Καραμανλή, βλέπουν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη και έχουν ξεφύγει οι Σαμαράδες. 
Τελείως όμως!


ΦΩΣ! και έχει αρχίσει να γίνεται εκτυφλωτικό!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com