Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

samaras-simitis
Μετά τις δημόσιες εμφανίσεις με νόημα και συμβολισμούς του τελευταίου πατριώτη Πρωθυπουργού, του ηγέτη Κώστα Καραμανλή, οι εχθροί του Καραμανλισμού και της πατρίδας, Σαμαράς και Σημίτης έχουν μεγάλο πρόβλημα. Τα επιτελεία τους τις τελευταίες ημέρες συνεχώς συνεδριάζουν, ετοιμάζουν αντεπίθεση, νόμιζαν πως θα μπορούν
κάνουν πάρτι με τη «σιωπή» του Καραμανλή. Τα «δημοσιογραφικά» πιστόλια τους, που έχουν θησαυρίσει από τις παλιές καλές εποχές και έχουν απόθεμα πλούτου για να ρίχνουν κυβερνήσεις (όπως παλιά), ξεκίνησαν να  εκτοξεύουν ύβρεις και οχετούς κατά του Κώστα Καραμανλή και να αποδομούν τις εμφανίσεις του. Δεν σταμάτησαν ποτέ, είναι η αλήθεια. Τώρα όμως περισσότερο, πιο πολύ, με λύσσα και ένταση.
Τώρα που δημοσιοποιείται και αποκαλύπτεται τεκμηριωμένα ότι ο Κώστας Καραμανλής προστάτεψε την πατρίδα του με προσωπικό και πολιτικό κόστος, οι εθνοπροδότες ξανασυμμαχούν. Οι εκδηλώσεις που έγιναν και αποκάλυψαν πως η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο με λογιστικές αλχημείες και μεθοδευμένα από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και πως η χώρα πολλάκις έτυχε προσπαθειών αποσταθεροποίησης (υποκλοπές, μεγάλες φωτιές, επεισόδια Γρηγορόπουλου, σχέδια δολοφονίας Καραμανλή) έχουν φέρει αναστάτωση και άγχος στους πολιτικούς εφιάλτες που λειτούργησαν για να δοθούν τα κλειδιά της χώρας στους νταβατζήδες και τις ξένες Τράπεζες. Τα ΟΧΙ του Κώστα Καραμανλή σε εξοπλισμούς και η στρατηγική του για να αυτονομηθεί η Ελλάδα αμυντικά, ενεργειακά και εμπορικά, έδωσαν το τελικό Ο.Κ. στο συμβόλαιο φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης. 
Τα συνεταιράκια από παλιά, Σαμαράς και Σημίτης γνωρίζονται καλά. Ο ένας από την Πολιτική Άνοιξη και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ, μοιράστηκαν την πίτα και τα κέρδη της διάλυσης της χώρας. Ο πρώτος έκανε αβάντες να μένει στην κυβέρνηση ο δεύτερος. Τα θυμόμαστε. Το βρόμικο ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων της διαπλοκής και του ξεπουλήματος της χώρας θέριεψε με τη βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά από όποιο κόμμα και αν έκανε τον αρχηγό ή τον πολιτευτή. Στο τέλος ο Αντώνης Σαμαράς, ο γιαλαντζί δεξιός πατριώτης, έφτασε να δώσει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο χαρίζοντάς του κι άλλη διακυβέρνηση, αντί να το στείλει στα Ειδικά Δικαστήρια για εσχάτη προδοσία.
Τα σκάγια της λάσπης βέβαια πιάνουν και άλλους. Τον Προκόπη Παυλόπουλο από τον οποίο ζητούν παραίτηση για να φύγει δήθεν ο Τσίπρας. Ακόμη υπονομεύουν και τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη. Θεοδωρικάκος και Γεωργιάδης είναι στα κάγκελα. Φοβούνται μην χάσουν κάτι από την αίγλη – να γλείφουν εκεί που έφτυναν – και να πουλούν το μονοπώλιο της καθοδήγησης της ΝΔ στις ακρότητες και το νεοφιλελευθερισμό.
Θα επανέλθουμε. Δεν θα τους αφήσουμε.
ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com