Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Tόνωση δεν προσφέρει μόνο ο καφές


energyboostersromanou22.jpgTόνωση δεν προσφέρει μόνο ο καφές


Όταν τα επίπεδα της ενέργειάς μας πέφτουν, τότε η μόνη λύση που μας έρχεται στο μυαλό ακούει στο όνομα καφεΐνη. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες γυναίκες στα 30 τους καταναλώνουν 165 mg καφεΐνης καθημερινά, αριθμός που στην
ηλικία των 50 “σκαρφαλώνει” στα 225 mg.

Διαβάστε περισσότερα 

footcareromanou.jpgTέλεια πόδια σε 11 κινήσεις


Τον χειμώνα τείνουμε να παραμελούμε τα πόδια μας, επειδή παραμένουν κλεισμένα μέσα σε μπότες και γόβες. Ωστόσο η συστηματική και η σωστή περιποίηση των ποδιών είναι θέμα υγείας! 

Διαβάστε περισσότερα 

diabetesfriendlyromanou.jpg5 τροφές φιλικές στον διαβήτη


Όταν πάσχετε από διαβήτη, ή ακόμη κι από προδιαβήτη, το φαγητό που καταναλώνετε είναι πολύ σημαντικό. Η διατήρηση του σακχάρου στο αίμα σε υγιή επίπεδα είναι το κλειδί.

Διαβάστε περισσότερα 

diskolia_ston_iono.jpgΔυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Πηγαίντε για κάμπινγκ!


Στη σύγχρονη εποχή, που οι περισσότεροι από εμάς καθόμαστε ξύπνιοι μέχρι αργά, παρακολουθώντας τηλεόραση, παίζοντας με το κινητό μας ή διαβάζοντας ένα βιβλίο, πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο και κυρίως αϋπνία.

Διαβάστε περισσότερα 

ophthets.jpgΕξελιγμένη μέθοδος απεικόνισης του ματιού, χωρίς διαστολή της κόρης


Ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα απεικόνισης των εσωτερικών δομών του ματιού υπόσχεται να μεταμορφώσει τη διάγνωση και παρακολούθηση σοβαρών παθήσεων, επιτρέποντας την έγκαιρη αναγνώριση της εξέλιξής τους και την άμεση θεραπευτική παρέμβαση.

Διαβάστε περισσότερα 

bms.ets.jpgΝέα έγκριση του pembrolizumab για τον καρκίνο του πνεύμονα


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το pembrolizumab ως θεραπεία πρώτης γραμμής για τους ασθενείς με μεταστατικό μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (ΜΜΚΠ), οι οποίοι έχουν υψηλή έκφραση του PD-L1 (≥50%) βάσει της σχετικής εξέτασης για τον συγκεκριμένο βιοδείκτη, χωρίς ταυτόχρονα να παρουσιάζουν EGFR ή ALK θετικές μεταλλάξεις όγκου.

Διαβάστε περισσότερα 

sunvitaminDromanou.jpg5 σημάδια ότι δεν λαμβάνετε αρκετή βιταμίνη D


Ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή, κοιμάστε αρκετά, ασκείστε και χρησιμοποιείτε αντηλιακό πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά δεν έχετε εξεταστεί για το αν έχετε ανεπάρκεια σε βιταμίνη D; Η ανεπάρκεια στη συγκεκριμένη βιταμίνη αυξάνει τον κίνδυνό σας να εμφανίσετε αρτηριακή υπέρταση και διαβήτη κατά 2,5 φορές. Σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πάσχουν από έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμίνης.

Διαβάστε περισσότερα 

Αισθητική Οδοντιατρική: Πώς μπορεί να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό σας

megali_ilikia_odontiatriki.jpg
Η Αισθητική Οδοντιατρική μπορεί να αναβαθμίσει όχι μόνο την υγεία του στόματος αλλά και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να δείχνει νεότερο! Τα δόντια «μαρτυρούν» συχνά την ηλικία μας, όμως οι φθορές τους και τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν αισθητικά και λειτουργικά αντιμετωπίζονται πλέον πολύ αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα 

ΣΦΕΕ: Απαιτείται εθνικό σχέδιο για την υγεία

sfeee2.jpg
Την επιτακτική ανάγκη εφαρμογής και υλοποίησης των απαραίτητων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για τη διασφάλιση πρωτίστως του δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών να έχουν απρόσκοπτη και ισότιμη πρόσβαση στις θεραπείες τους όταν τις χρειάζονται, πρόταξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦΕΕ, χθες στα γραφεία του Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα 

demoe1.jpgDemo: Και 4η μονάδα παραγωγής στο Κρυονέρι


Με ευχές για μια δημιουργική χρονιά, καλωσόρισε το 2017 η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά την οποία ανακοινώθηκε και η δημιουργία 4ης μονάδας παραγωγής στο Κρυονέρι.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr