Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας: “Ταξιδέψτε” στο νέο www.ziriaski.gr

Εμφάνιση


Ζήρεια,
30 Δεκεμβρίου 2016



Το Χιονοδρομικό Κέντρο, λειτουργεί από το 2007, στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1500 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας και σε απόσταση αναπνοής (σχεδόν 1,5 ώρα) τόσο από την Αθήνα όσο και από την Πάτρα. Πρόκειται για το πλησιέστερο Χιονοδρομικό Κέντρο στην Αττική και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.
Στα πλαίσια της διοικητικής αναδιοργάνωσης που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και πιστό στο στρατηγικό του στόχο για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας προχώρησε στη δημιουργία της 1ης του επίσημης ιστοσελίδας, www.ziriaski.gr , με στόχο τη «διαδικτυακή ξενάγηση» φίλων και επισκεπτών, τόσο στις εγκαταστάσεις του και στις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει, όσο και στην γύρω περιοχή, παρέχοντας πληροφορίες γενικού τουριστικού ενδιαφέροντος.
Με στόχο την παροχή χρηστικής και εύκολα προσβάσιμης πληροφορίας σε κάθε φίλο του βουνού, η νέα ιστοσελίδα διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση και φιλική δομή. Σε αυτή αναφέρονται όλες οι βασικές πληροφορίες που θα πρέπει να έχει ο επισκέπτης (π.χ παρεχόμενες υπηρεσίες, τιμοκατάλογός, χάρτης πρόσβασης κ.α), ζωντανή μετάδοση εικόνας μέσω web cam, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπάρχει ειδικό πεδίο στην αρχική σελίδα, όπου όλες οι επίσημες ανακοινώσεις που γίνονται από τους εκπροσώπους του κέντρου, στη fan page του στο facebook, εμφανίζονται ταυτόχρονα μέσω live feed και στην αρχική σελίδα του www.ziriaski.gr, εξασφαλίζοντας την άμεση διάχυση της πληροφορίας για την κατάσταση λειτουργίας και τις επικρατούσες συνθήκες σε όλους τους φίλους του βουνού. 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας, είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κάθε είδους οθόνη (Responsive Function) ώστε να είναι εύκολα επισκέψιμη όχι μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και  από netbooks, tablets, και κινητά τηλέφωνα (smartphones).

Το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου www.ziriaski.gr  ανέλαβε η εταιρία Hi-Web.

 Σπύρος Αποστολόπουλος
      Διευθύνων Σύμβουλος
        ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ ΟΤΑ
          27430-22176
          6944-617255 

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης