Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στην Αρχαία Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων και των Λαϊκών Υπαλλήλων των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Η εορταστική αυτή σύναξη, η οποία καθιερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο για να τιμήσει τις οικογένειες των Ιερέων μας, που καθημερινά αναλώνονται στο έργο της πνευματικής διακονίας των πιστών αλλά και για να επικοινωνήσει αμεσότερα με τα παιδιά, είναι από τις πλέον επιτυχημένες ετήσιες εκδηλώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας και τα παιδιά την αναμένουν κάθε χρόνο με χαρά. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συν τοις άλλοις και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συγχαρεί ο Ποιμενάρχης μας όσα εξ αυτών των παιδιών επέτυχαν ή ήδη φοιτούν σε Ανώτατες ή Ανώτερες Σχολές αλλά και να ευχηθεί σε όλα με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου και της εισόδου στο νέο πολιτικό έτος 2017, μοιράζοντάς τους ταυτόχρονα συμβολικά δώρα.
imkorinthou.org
Η καθιερωμένη αυτή συνάντηση και η επιτυχία, που μέχρι σήμερα την συνοδεύει, φανερώνει την φροντίδα, την στοργή και την μέριμνα του πνευματικού πατέρα της Τοπικής μας Εκκλησίας, του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, τόσο για τους Ιερείς μας, τους πατέρες με την διπλή ιδιότητα και την σαρκική και την πνευματική, όσο και για τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν το καμάρι και κυρίως την ελπίδα για το αύριο της Τοπική μας Εκκλησία και της Κοινωνίας γενικότερα, αλλά και την αποδοχή αυτής της μέριμνας εκ μέρους των Ιερέων, των Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων και των οικογενειών τους.