Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νίκος Πέππας: ο κ. Τσίπρας βάζει τη μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη

Κατά τη διάρκεια παρουσίας του στο χτεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο Νίκος Πέππας μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τον αθλητισμό:
Τα ΑμεΑ με τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες, δείχνουν το δρόμο για έξοδο από την κρίση. Δείχνουν πως ο άνθρωπος αν πιστέψει στις δυνάμεις του μπορεί να τα καταφέρει.

Για την "13η σύνταξη":
Το "δήθεν" επίδομα, δεν παρέχεται με εισοδηματικά κριτήρια και δεν φτάνει σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, όπως είχε γίνει επί ΝΔ. Μια τέτοια ενέργεια, με πελατειακή λογική, φέρνει τη μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη - και ποιο είναι το νόημα της παροχής όταν οι σκληρές περικοπές των αμέσως επόμενων μηνών (στους συνταξιούχους) την υπερβαίνουν; Στην ουσία η παροχή επιστρέφεται πολλαπλάσια! Αν αυτό δεν είναι Χριστουγεννιάτικος λαϊκισμός τότε τι είναι;


Για την αύξηση του ΦΠΑ:
Η αύξηση του ΦΠΑ, ειδικά στην εστίαση, ήταν καταστροφικό γιατί ενίσχυσε τη φοροδιαφυγή και απομάκρυνε τους πελάτες από την αγορά.

-------------------------
Σύντομο βιογραφικό: Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας, με διεθνείς διακρίσεις και πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου και τέως Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. Οικονομολόγος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.
Σήμερα ο Νίκος Πέππας είναι αναπληρωτής Γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων της ΝΔ.
-------------------------

Γραφείο Τύπου
Νίκου Πέππα