Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΕΝΕΩΝ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ

ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ! Τα νέα της ομάδας μας! 
Η ομάδα μας ξεκίνησε με το «αριστερό» τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μετά την αποχώρηση αρκετών παιχτών η ομάδα μας στηρίχτηκε αποκλειστικά σε φενεάτες ποδοσφαιριστές και κυρίως νεαρούς. Σε συνδυασμό με τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του τερματοφύλακα Δημόπουλου Βαγγέλη και Καραχάλιου Θοδωρή, οι οποίοι τέθηκαν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ,τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά. 
Η ομάδα μας παρ΄ όλες τις δυσκολίες ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα ματς χάνοντας βαθμούς κυρίως στα τελευταία λεπτά λόγο απειρίας 
Ο ερχομός του νέου μας προπονητή ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ όμως ανατρέπει σιγά σιγά το σκηνικό και μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον υπό της οδηγίες του έμπειρου τεχνικού. Τα αποτελέσματα έως τώρα είναι τα εξής: 
Φενεός ~ Λυκοποριά 1~2, 
Αναγέννηση ~ Φενεός 1~0 ,
Λέχαιο ~ Φενεός 2~0, 
Φενεός ~ Ασπρόκαμπος 1~2, 
Κρυονέρι ~ Φενεός 2~0, 
Φενεός ~ Ευρωστίνη 2~2, 
Φενεός ~ Ταρσινά 0 ~ 2, 
Λαύκα ~ Φενεός 1~ 4, 
Φενεός ~ Στιμάγκα 4~1 . 
Η οικογένεια του ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΥ αθλητικού συλλόγου σας εύχεται χρόνια πολλά και το 2017 να είναι ένα δημιουργικό ΑΘΛΗΤΙΚΟ Παμφενεατικό έτος. 
Τέλος η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του φετινού ημερολογίου που παρά της δυσκολίες της εποχής μας ενίσχυσαν χρηματικά και ψυχολογικά ώστε να συνεχίσουμε. 

Το νέο μας ημερολόγιο κυκλοφορεί σας καλούμε όλους να μας ενισχύσετέ. Η τιμή είναι στα 8 ευρώ, και θα τα βρείτε στο κρεοπωλείο του Βλάση Πάτσιου καθώς και στο Μεσινό στον χορηγό μας και φίλο της ομάδας κτηνίατρο Γιώργο Μπαλτά. 
Επίσης για μια ακόμα φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα του Φενεού για την στήριξη που μας παρέχει σε όλα τα επίπεδα. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΑΓΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ