Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Σπάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και η Καλλιθέα κόντρα στον Παναιγειάλιο


Mε του αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα Football League
Στη Σπάρτη η τοπική ομάδα για δεύτερη σερί αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας, καθώς  υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, και στη Λακωνική πρωτεύουσα υπάρχει αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων. 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Σπάρτης αναφέρει ότι: «... αποφάσισε να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το Σάββατο (5/11) από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 10:00 έως τις 13:00. Την Παρασκευή (4/11) οι φίλαθλοι της Λακωνίας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στα γραφεία της ομάδας και ώρες 10:00-16:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή (6/11), θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, που θα ανοίξει στις 12:00. Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ καλεί τον φίλαθλο κόσμο, για διευκόλυνση του, να προσέλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο ενώ ενημερώνει πως θα υπάρξει ακόμα περισσότερο προσωπικό για την άνετη είσοδο των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.»
Εκτός έδρας δοκιμάζονται ό Αγροτικός Αστέρας στα Χανιά, ο Πανσερραϊκός στά Τρίκαλα , ο Παναιγιάλειος στην Καλλιθέα και ο Αχαρναϊκός στην Ελευσίνα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του Άρη με τον Αιγινιακό, του Πανθρακικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, της Λαμίας με τον Κισσαμικό και του ΟΦΗ με την Καλλονή.
Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00, ενώ ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή αρχίζει στις 16.00.

Η 2η αγωνιστική
ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΧΑΝΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΡΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΛΑΜΙΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΟΦΗ – ΚΑΛΛΟΝΗ (16.00)