Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ενδιαφέρουσα η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Κορινθίας, Θύελλα Κ. Διμηνιού - Άρης Βοχαϊκού & Άγιος Γεώργιος - Άρης Αρχαίας Κορίνθου


Με αρκετές αναμετρήσεις που έχουν τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, καθώς αυτές έχουν κοινή έδρα ή είναι ομάδες από την ίδια τοπική κοινότητα, συνεχίζεται στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Η πρωτοπόρος της κατηγορίας Θύελλα Κάτω Διμηνιού , αντιμετωπίζει στο Κιάτο (πλαστικό) τον Άρη Βοχαϊκού , ενώ στην κοινή έδρα ,στην Αρχαία Κόρινθο ο τυπικά γηπεδούχος Άγιος Γεώργιος υποδέχεται τον τυπικά φιλοξενούμενο Άρη Αρχαίας Κορίνθου. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες , στα Εξαμίλια, του ΑΟ Ρομά με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, και στον Άγιο Βασίλειο όπου η Πρόοδος μάχεται με την Δάφνη Εξαμιλίων. 
Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποτελεί ο αγώνας στο Σολομό ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟ Κουταλά και στον ΑΟ Σπαθοβουνίου, καθώς αυτές προέρχονται από την ίδια τοπική κοινότητα ( Τ.Κ. Κουταλά). 
Στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ φιλοξενεί τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ τέλος ρεπό έχει η Περαχώρα.

Η 7η αγωνιστική
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου -  Δάφνη Εξαμιλίων 
ΑΟ Ρομά - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΠΑΣ Κύψελος - Αγ. Θεόδωροι 
ΠΑΣ Κλένια - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 
Αγ. Γεώργιος - Άρης Αρχ. Κορίνθου 
ΠΑΟ Κουταλά - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Άρης Βοχαϊκού