Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή στο Δερβένι στα εγκαίνια νεων τμηματων του οδικού άξονα της ''Ολυμπίας Οδού''

http://www.eklogika.gr/uploads/kivernisi-vouli2015/portraits/tsipras.jpgΑποτέλεσμα εικόνας για σήραγγας Δερβενίου ολυμπια οδοσ     

Στην κυκλοφορία θα δοθεί την Παρασκευή νέο  τμήμα του οδικού άξονα της ''Ολυμπίας Οδού'' αυτή την Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρίσταταται στα εγκαίνια και να απευθύνει χαιρετισμό.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11 πμ.
 Η παράδοση των έργων στην κυκλοφορία θα γίνει από τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στη 1 μμ.
Πρόκειται στην ουσία για παράδοση των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπίας Οδού» από τον Δερβένιο ( Ζαχολίτικο) ποταμό , μήκους 122 μέτρων.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της «Ιόνιας Οδού», μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση.
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 4 μμ.