Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Γ. Καρατζαφέρης: Αυτοί οι 4 θα λάβουν τις τηλεοπτικές άδειες


http://s.kathimerini.gr/resources/2014-11/karatzaferis220612-thumb-large.jpgΠαρά το γεγονός πως ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Καρατζαφέρης φαίνεται σίγουρος για το ποιοί θα είναι οι νέοι καναλάρχες.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ενότητας, Γιώργο Καρατζαφέρη μέσω της εκπομπής του από το κανάλι AΡΤ έδειξε πως είναι σίγουρος για το ποιοί θα είναι οι νέοι καναλάρχες, ποιοι θα λάβουν δηλαδή τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Καρατζαφέρη, τηλεοπτικές άδειες θα λάβουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης με την εταιρεία Alter Ego, ο Ιβάν Σαββίδης με την εταιρεία DIMERA, ο Γιάννης Αλαφούζος με τον ΣΚΑΙ και η κυπριακή εταιρεία (Ανεξάρτητος Πάροχος Τηλεοπτικού Περιεχομένου) που εκπροσωπείται από τον Πάνο Κυριακόπουλο. Μένει να δούμε εάν θα βγει αληθινός!
------
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε αργά απόψε το βράδυ είτε νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Επίσης είναι άγνωστο ακόμα πως θα γίνει η ανακοίνωση.
Πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αναφέρουν πως η διαδικασία για την τρίτη τηλεοπτική άδεια είτε έχει τελειώσει είτε οδεύει προς το τέλος της. Εν συνεχεία, θα υπάρξει ένα διάλειμμα και θα ξεκινήσει η διαδικασία για την 4η τηλεοπτική άδεια.
Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ άλλο ένα μικρό φορτηγό πέρασε την είσοδο του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, προκειμένου να φέρει και πάλι φαγητό προς τους κλεισμένους υποψήφιους για τις 4 νέες τηλεοπτικές άδειες. 
Kαι ξαφνικά οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται ώρες έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας είδαν ένα drone στον ουρανό που φαινόταν πως είχε ξεκινήσει από τη Συγγρού με κατεύθυνση το κτίριο.
Οι αστυνομικοί αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό για να δουν την πορεία του drone. Ωστόσο, το drone δεν πέταξε πάνω από το κτίριο όπου βρίσκονται όλοι για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά το πλησίασε. Και αμέσως αποσύρθηκε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το drone που έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας.