Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Το Twitter… αναστενάζει με τον “κόφτη” σε βασιλόπουλα και πριγκίπισσες στα σχολεία!

yllouπριν από 2 ώρες
Καληνύχτα πουλάκια.

O οδηγός καλής συμπεριφοράς στα σχολεία που περιλαμβάνει το πόρισμα του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα νέο κώδικα για την καθημερινότητα των μαθητών καταρτίζει το υπουργείο Παιδείας, με... απαγορευμένες λέξεις αλλά και με ένα «Συμβόλαιο Τιμής» που θα υπογράφουν τα παιδιά

Οι μαθητές θα υπογράφουν ένα «Συμβόλαιο Τιμής», γονείς και μαθητές θα επιμορφώνονται από μαιευτήρες, μαίες και παιδιάτρους, ενώ θα υπάρχει και το «Μικρό Σχολείο» για παιδιά μεταναστών.
Βάσει του πορίσματος, το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται έναν «Παιδαγωγικό Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» που απευθύνεται κυρίως στους γονείς, συμβουλεύοντάς τους μεταξύ άλλων να βλέπουν το παιδί τους ίσο με τα άλλα και όχι ως πριγκίπισσα ή βασιλόπουλο.Oi προτροπές αυτές, φέρνουν ξανά στο επίκεντρο τον υπουργό, Νίκο Φίλη
Οι περιορισμοί αυτοί έχουν προκαλέσει… πάρτι στο Twitter, με τις σχετικές αναρτήσεις να δίνουν και να παίρνουν, σκορπώντας το γέλιο! Η "πριγκιπέσσα" του Σωκράτη Μάλαμα, η... Βασιλίσσης Σοφίας, ο "βασιλιάς της σκόνης" από τα Ξύλινα Σπαθιά και πολλά ακόμη που σηκώνουν... σύλληψη!
Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά posts που αποτυπώνουν το κλίμα:


Καληνύχτα πουλάκια.


Φήμες λένε ότι το «Πριγκιπέσσα» του Μάλαμα θα μετονομαστεί σε «Ακατανομαστέσα»


Η συντρόφισσα του κάμπου


Το Twitter… αναστενάζει με τον “κόφτη” σε βασιλόπουλα και πριγκίπισσες στα σχολεία!
Συμβαίνει τώρα !!!

Με υπουργική απόφαση εγκρίνονται τα - .


Περισσότερα  newsit.grκαι  ysterografa.gr