Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Tο τριήμερο θα καίει: Οδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα

logo newsletter




tha_kei_to_triimero.jpg

Tο τριήμερο θα καίει: Οδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα


Μπορεί μέχρι τώρα ο Ιούνιος να μας έχει τρελάνει με τις απότομες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, τις βροχές και τις καταιγίδες, όμως από σήμερα όχι απλά μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, αλλά έρχεται και καύσωνας.


Διαβάστε περισσότερα 


 

giatroi_xoris_sinora.jpg

Ιστορική απόφαση. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν θα δέχονται χρήματα από την ΕΕ


Δεν θα δέχονται, πλέον, χρηματοδοτήσεις από κράτη-μέλη και θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Διαβάστε περισσότερα

ika.jpgΝέος υποδιοικητής του ΙΚΑ ο Γεώργιος Αλάνης


Την τοποθέτηση του Γεωργίου Αλάνη στη θέση του νέου υποδιοικητή του ΙΚΑ ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Διαβάστε περισσότερα

YP_YGEIAS_KTIRIO.jpgYπ. υγείας: 80 Προσλήψεις για πλήρωση ειδικοτήτων σε διάφορους κλάδους


Υπεγράφη χθες, από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό η έγκριση για την έναρξη των διαδικασιών που αφορούν στην πλήρωση 80 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

EFET_ANAKOINISUR.jpgΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Παρά τις συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας με την βοήθεια του ΕΦΕΤ και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων και τη σύλληψη σε διάφορα σημεία της χώρας ατόμων τα οποία προσποιούμενα τους υπαλλήλους του ΕΦΕΤ προσπαθούσαν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις τροφίμων και να αποσπάσουν χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

s-xanthos_louxemvourgo.jpegΑ. Ξανθός: Προτεραιότητα η καθολική πρόσβαση στο φάρμακο και η βιωσιμότητα του δημόσιου συστήματος Υγείας



Εισήγηση του Υπουργού Υγείας Α. Ξανθού στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών της 17ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο.

Διαβάστε περισσότερα

polla_glika_an_efage.jpgΈφαγες πολλά γλυκά; Αν κάνεις αυτό… είναι σαν να μην τα έφαγες


Λίγο η στενοχώρια, η βαρεμάρα, η αδυναμία σου φυσικά στην ζάχαρη και κατ’ επέκταση στους γλυκούς πειρασμούς μάλλον σε έκαναν να μην καταφέρεις να κρατηθείς και να φας περισσότερα γλυκά από ότι είχες εντάξει στο διαιτολόγιο σου.

Διαβάστε περισσότερα

PARENERGEIES_STO_SEC.jpgΠοιές είναι οι παρενέργειες του σεξ


Όλοι ξέρουμε ότι το σεξ μας φτιάχνει τη διάθεση και μας χαλαρώνει. Όμως τι μπορείτε να πάθετε από το σεξ; Οι πιο περίεργες επιπτώσεις μιας σεξουαλικής συνεύρεσης στον οργανισμό μας.

Διαβάστε περισσότερα

katanalosi_kafe_kark.jpgΟ καφές δεν συνδέεται με τον καρκίνο


Η αρμόδια υπηρεσία έρευνας για τον καρκίνου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεν κατέληξε σε επαρκή συμπεράσματα σχετικά με την κατανάλωση καφέ και την πρόκληση καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα 


 

diafora_skepsis.jpg
 
 

Η διαφορά στη σκέψη σε άντρες και γυναίκες όταν συνεργάζονται


Οι επιστήμονες γνώριζαν από προηγούμενες μελέτες ότι όταν οι άνδρες και οι γυναίκες καλούνται να ασχοληθούν με ένα ζήτημα που απαιτεί συνεργασία, πολύ συχνά προσεγγίζουν το ζήτημα με διαφορετικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα